Sillage
Elmas madencisi.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Öncelikle merhaba. Bugün Skyblock eklentileri hakkında konuşalım. Ne kadar iyi veya gelişmiş olduğu herkese göre değişir. Ben kendi
yorumlarımı yapacağım.
1-) ASkyBlock
Neredeyse sunucu sahibi olan olmayan herkesin bildiği ve büyük bir kitlenin kullandığı ve bence artık klasikleşmiş bir eklenti. Tabiki güzel
yanları var ancak artık kendine özel bir yanı kalmadı. Çünkü tüm Skyblock eklentilerinde artık aynı özellikler mevcut.
2-) İridium Skyblock
Bu benim önerdiğim ve yapmakta olduğum sunucumda kullandığım bir Skyblock eklentisi. Sebebini de şöyle açıklayayım içerisinde çok farklı şeyler var.
Ada boyutunu vesaire yükseltebiliyoruz. Kendine özel bir yükseltme sistemi var. Örneğin ada içerisinde görevlerle kazandığımız kristallerle
tarım hızlandırma vb. yükseltmeler alabiliyoruz. Bu eklentiyi kullanan bilir zaten. Güzel bir eklenti.
3-) FabledSkyBlock
Bu eklentiyi hiç kullanmadım. Ancak tanıtımlarını izleyerek anladığım kadarıyla bu da güzel bir eklenti. Fiyatı 15$ olarak görünüyor. Tanıtımlarına baktığım kadarıyla diğer eklentilerde olmayan özellikleri var. Yani 15$ değer diyebiliriz.
Benim bildiğim Skyblock eklentileri bunlar. Yukarıdakiler benim yorumlarım. Gerçekte hiçbir karşılığı yok. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Böylece eklenti arayan arkadaşlar için güzel bir konu olur.
yorumlarımı yapacağım.
1-) ASkyBlock
Neredeyse sunucu sahibi olan olmayan herkesin bildiği ve büyük bir kitlenin kullandığı ve bence artık klasikleşmiş bir eklenti. Tabiki güzel
yanları var ancak artık kendine özel bir yanı kalmadı. Çünkü tüm Skyblock eklentilerinde artık aynı özellikler mevcut.
2-) İridium Skyblock
Bu benim önerdiğim ve yapmakta olduğum sunucumda kullandığım bir Skyblock eklentisi. Sebebini de şöyle açıklayayım içerisinde çok farklı şeyler var.
Ada boyutunu vesaire yükseltebiliyoruz. Kendine özel bir yükseltme sistemi var. Örneğin ada içerisinde görevlerle kazandığımız kristallerle
tarım hızlandırma vb. yükseltmeler alabiliyoruz. Bu eklentiyi kullanan bilir zaten. Güzel bir eklenti.
3-) FabledSkyBlock
Bu eklentiyi hiç kullanmadım. Ancak tanıtımlarını izleyerek anladığım kadarıyla bu da güzel bir eklenti. Fiyatı 15$ olarak görünüyor. Tanıtımlarına baktığım kadarıyla diğer eklentilerde olmayan özellikleri var. Yani 15$ değer diyebiliriz.
Benim bildiğim Skyblock eklentileri bunlar. Yukarıdakiler benim yorumlarım. Gerçekte hiçbir karşılığı yok. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Böylece eklenti arayan arkadaşlar için güzel bir konu olur.
KR1PT0N
#PÖH
- Web Sitesi
- ayyildiz.org
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Önerim FabledSkyblock kullanmak en iyisi odur fakat
messages dosyası 4 bin satır civarlarında.
messages dosyası 4 bin satır civarlarında.
FabledSkyBlock Songoda ekibini seviyorum
zNightLastTR
Seçkin madenci.
Buraya askyblock eklemen hata
Nedeni ni burada açtığım konuda belirttim.
https://minecrafttr.com/konu/38-skyblock-sunuculari-icin-tavsiye-1.5968/
https://minecrafttr.com/konu/38-skyblock-sunuculari-icin-tavsiye-1.5968/
RequaizeN
Requlogia Minecraft Hizmetleri
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Bence en sağlam skyblock eklentileri Bentobox ve SuperiorSkyBlock.
1.8 bir sunucunuz varsa SuperiorSkyBlock, 1.15 - 1.16 bir sunucunuz varsa da BentoBox kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Eklentiler:
1.8 bir sunucunuz varsa SuperiorSkyBlock, 1.15 - 1.16 bir sunucunuz varsa da BentoBox kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Eklentiler:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Povcik
Bakır madencisi.
Eudaki askyblock forkları. Fiyatları yüksek fakat başarılı
Son düzenleme:
İridiumSkyblock
Povcik
Bakır madencisi.
askyblock forklarında [] daha fazla özellik ve daha büyük bir oyuncu kitlesini kaldırma şansınız var.
Son düzenleme:
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Şahsi düşüncemi sorarsan FabledSkyBlock gereksiz para onu almaktansa SuperiorSkyBlock kullanmak daha güzel olabilir şahsen kendi açacağım sunucuda da ben SuperiorSkyBlock kullanacağım. ASkyBlock kullanacaksanız eğer bir sürü skript gerekir diğer sunucuların plugininde olan özellikleri eklemek isterseniz. İridium Skyblock ise daha önceden hiç bir tecrübem olmadığından dolayı bir yorum yapamayacağım. Yine de sizin kararınız.
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.