- En iyi cevaplar
- 1
- Discord
- Kadir#0606
En iyi cevap sistemi nedir?
En iyi cevap sistemi sorunlarınıza çözüm ararken çözen kişi ve sorunu olan kişi için oldukça yararlı bir sistemdir.
Nasıl yani?
İşte şöyle, sorun, yardım, destek isteklerinizde sorunu çözene de sorunu olana da faydası olan bir sistemdir.
En iyi cevap konuları nereye açılmalı veya nasıl açılabilir?
Şimdilik sadece Minecraft Yardım & Destek kategorisinde bu sistemi kullanabilirsiniz.
Bu kategoride açtığınız konular otomatik olarak soru konusuna dönüşür.
İşte sizelere Çözülmemiş bir konu örneği:
Bu da Çözülmüş bir konu örneği:
Konuyu çözüldü olarak nasıl işaretlersiniz?
Soru konuları böyle gözükmektedir konuyu açtıktan ve çözüm bulduktan sonra, "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretlemeyi unutmayın!
En iyi cevap nasıl seçilir?
En iyi cevap seçebilmek için, "En iyi cevap" butonuna basmanız yeterlidir.
Bir yardım konusu oluşturduğunuzda, "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretlemeyi ve işinize yarayan cevabı "En iyi cevap" olarak seçmeyi unutmayın.
Konuya gelen cevaplardan sonraki 3 gün konu çözüldü olarak işaretlenmezse konu sahibi uyarı alır ve bir daha bu bölümde konu açma hakkına sahip olamaz.
En iyi cevap nasıl görünür?
En iyi cevap sistemi sorunlarınıza çözüm ararken çözen kişi ve sorunu olan kişi için oldukça yararlı bir sistemdir.
Nasıl yani?
İşte şöyle, sorun, yardım, destek isteklerinizde sorunu çözene de sorunu olana da faydası olan bir sistemdir.
En iyi cevap konuları nereye açılmalı veya nasıl açılabilir?
Şimdilik sadece Minecraft Yardım & Destek kategorisinde bu sistemi kullanabilirsiniz.
Bu kategoride açtığınız konular otomatik olarak soru konusuna dönüşür.
İşte sizelere Çözülmemiş bir konu örneği:
Bu da Çözülmüş bir konu örneği:
Konuyu çözüldü olarak nasıl işaretlersiniz?
Soru konuları böyle gözükmektedir konuyu açtıktan ve çözüm bulduktan sonra, "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretlemeyi unutmayın!
En iyi cevap nasıl seçilir?
En iyi cevap seçebilmek için, "En iyi cevap" butonuna basmanız yeterlidir.
Bir yardım konusu oluşturduğunuzda, "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretlemeyi ve işinize yarayan cevabı "En iyi cevap" olarak seçmeyi unutmayın.
Konuya gelen cevaplardan sonraki 3 gün konu çözüldü olarak işaretlenmezse konu sahibi uyarı alır ve bir daha bu bölümde konu açma hakkına sahip olamaz.
En iyi cevap nasıl görünür?