UmutTR
Seçkin madenci.
- Katılım
- 27 Ekim 2019
- Mesajlar
- 617
- Tepki puanı
- 149
- Puanları
- 1,205
- Konum
- İzmir
- Web Sitesi
- batihost.com
Konuya görsel ekleseymişsiniz daha iyi olurmuş.
Bir yandan haklısınız ama EpicSpawners dediğiniz eklentide İtemin düşme şansı, düşme süresi gibi şeyler ayarlanamıyor.
Ayrıca Songada'nın duyurusuna göre Türkiye'ye satış yapmayacaklarını, bir yöntem ile alabilen olursa ürünün iptal edilip hiçbir destek verilmeyeceği söylendi.
Müsait bir zamanda ekleyeceğim.Konuya görsel ekleseymişsiniz daha iyi olurmuş.
Hakan Bey dönüş yaptım size.dc den yazdım görüşebilir miyiz?
Öneriniz üzerine GUI menü çalışmalarına başladık.Öncelikle EpicSpawners ta düşme süresi gibi şeyler ayarlanabiliyor ve EpicSpawners varken malesef en iyisi bu eklenti olamaz ancak fiyat performans açısından güzel bir eklentiye benziyor (EpicSpawners güncel dövize göre 101TL ancak verilen paranın hakkını sonuna kadar veriyor).SilkSpawners tan daha iyi olduğuna eminim yukarıda plugini denemeden yorum yapan arkadaş sunucusunda SilkSpawners kullanıyor bu da ek bilgi olsunGörseller ile değilde giflerle desteklense daha iyi olur ayrıca GUI menüsü yokken çokta gif ekleyebileceğinizi daha doğrusu plugini daha iyi tanıtabileceğinizi düşünmüyorum en kısa sürede GUI menüsünün gelmesi dileğiyle.
Kolay Gelsin,Elinize Sağlık
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.