Mr_BlackEye
Seçkin madenci.
Zaten o kadarını biliyorum ama messages.tr içerisinde bulamadım bir türlü acayip bir durum yaşıyorum hani $30 yazan yerin öncesinde skyblock yazısını kaldırmam lazım sadece fakat "$" kısmını bulamadım.essentials pluginin klasöründe messages.proparties dosyası var ise dosyayı notepad++ ile aç ctrl+f yap değiştirmek istediğin yazıyı yaz ve bula tıkla karşına çıkar eğer messages.proparties dosyası yok ise sunucunu kapat ve essentials.jar dosyasına sağ tık yapıp winrar ile aç messages_en.properties dosyasına gir aynı şekilde ctrl+f yapıp değiştirmek istediğin yazının adını yaz ve bul'a tıkla.
$ kısmını essentials config dosyasından değiştir.Zaten o kadarını biliyorum ama messages.tr içerisinde bulamadım bir türlü acayip bir durum yaşıyorum hani $30 yazan yerin öncesinde skyblock yazısını kaldırmam lazım sadece fakat "$" kısmını bulamadım.
essentials a reload attınızmı veya dosyayı editlerken kaydettinizmi?Onu da denedim![]()
Evet yaptım onlarıessentials a reload attınızmı veya dosyayı editlerken kaydettinizmi?
bana discord tan ulaşabilirmisiniz.Evet yaptım onları
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.