FantialSky | Play.FantialSky.Tk | OPSkyblock | Adakit | OtoSat | Magaza | EPMarket | Dev Event |

Sunucu IP Adresi
Play.FantialSky.Tk

Leursed

Elite madenci.
Güncellemeler » Öldür kazan etkinliği getirildi, onu tasarımı güncellendi, event saatleri güncellendi
Yeni sistemler kodlamaya tarafımca devam ediyorum iyi forumlar.
Play.FantialSky.Tk

Leursed

Elite madenci.
Güncelleme: Hatalar giderildi, Eskimiş olan menü görünümüz göz yormayan kullanışlı menü kodlandı oyun içi komutlar (./menü ./warp ./etkinlikler ./vipbilgi ./bilgi ./blokbilgi ./kit)

İyi forumlar

Leursed

Elite madenci.
Güncellemeler: Web sitemiz açılmıştır " " kredi sistemi kaldırldı.
Yeni sistemler yollda
iyi forumlar

Leursed

Elite madenci.
Güncelleme » Yeni etkinlik eklendi "KazKazan" detaylı bilgi için oyun içi komut /etkinlik
1871

Ulaş

Seçkin madenci.
Web Sitesi
www.ulasdemirci.com
Konu tasarımında yazıları düzenleyebilir, az öz ve imla kurallarına uygun şekilde kullanabilirsin.

Görselleri spoiler içerisinde kullanarak sayfanın açılmasını hızlandırabilir ve foruma yardımcı olabilirsin.

Sunucuna biraz önce girdim için aktiflik hakkında pek bir şey söyleyemem.

Konu biraz post kasma mekanına dönmüş, mesaj sayısı arttırmak amacıyla mesaj yazanları raporlarsan seviniriz.

Hayırlısı olsun, iyi forumlar.

Leursed

Elite madenci.
Konu tasarımında yazıları düzenleyebilir, az öz ve imla kurallarına uygun şekilde kullanabilirsin.

Görselleri spoiler içerisinde kullanarak sayfanın açılmasını hızlandırabilir ve foruma yardımcı olabilirsin.

Sunucuna biraz önce girdim için aktiflik hakkında pek bir şey söyleyemem.

Konu biraz post kasma mekanına dönmüş, mesaj sayısı arttırmak amacıyla mesaj yazanları raporlarsan seviniriz.

Hayırlısı olsun, iyi forumlar.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alıyorum elimden geldiğince düzeltmeye çaba göstericem.

iyi forumlar:geek: