LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ben Kesinlikle Kullanın Diye Yalvarmıyorum, İşine Gelen Kullansın.
Basit ve kısa derken övüyordum. Gereksiz dememin sebebi zaten essentials'da var ve skripti az çok bilen birisi aynısını çok rahat yapabilir. Sonda yine ekleme yaparak essentials kullanmıyorsanız kullanışlı olabilir dedim. Kolay olması için böyle yaptım derken onu anlayamadım. Argümanlı versiyonunu yapsanda yine aynı şey olacak. Madem amacın kolay düzenlenebilir yapmak o zaman bir options kısmı eklersin olur biter. Veyahut bir config dosyası da olabilir.
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu konuda haklısın, Ama Kısa Bir SK Zaten, Gereksiz OPTİONS OlurBasit ve kısa derken övüyordum. Gereksiz dememin sebebi zaten essentials'da var ve skripti az çok bilen birisi aynısını çok rahat yapabilir. Sonda yine ekleme yaparak essentials kullanmıyorsanız kullanışlı olabilir dedim. Kolay olması için böyle yaptım derken onu anlayamadım. Argümanlı versiyonunu yapsanda yine aynı şey olacak. Madem amacın kolay düzenlenebilir yapmak o zaman bir options kısmı eklersin olur biter. Veyahut bir config dosyası da olabilir.
EmreGozukara
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- poteytocraft.com
Sen ciddimisin ya ? adam coviaki ekibini kurmuş java öğrendin yükseldin demek ayrı saçmaBurak. Sen, Farkındaysan Hala Birilerini Karalamaya Çalışıyorsun. Sırf İçindeki Hırs Yüzünden. Bu Skripti Kendim Yaptım, İnan İnanma Umrumda Bile Değil.
Ama Bu Hırsından Vazgeç. Az Bişey Java Öğrendin, Hemen Yükseldin.
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Emre, Sende CoviAki'de, Yetkili Oldun Yandaşcısı Oldun. Noldu ? Burak Bey, Kendini Savunmak İçin Şimdi Senimi KullanıyorSen ciddimisin ya ? adam coviaki ekibini kurmuş java öğrendin yükseldin demek ayrı saçmasende zaten skript öğrendin yükseldin discordda görüyoruz
![]()
EmreGozukara
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- poteytocraft.com
Emre, Sende CoviAki'de, Yetkili Oldun Yandaşcısı Oldun. Noldu ? Burak Bey, Kendini Savunmak İçin Şimdi Senimi Kullanıyor![]()
CooLBeY
Muzlar dünyayı istila edecekmiş!
Tartışma ortamı yaratmayın lütfen. Herkes kimin ne olduğunu biliyor farkındaysanız cevap vermedim ben seviyenin düştüğünü fark edince.Sen ciddimisin ya ? adam coviaki ekibini kurmuş java öğrendin yükseldin demek ayrı saçmasende zaten skript öğrendin yükseldin discordda görüyoruz
![]()
Forumda'ki konulardan bile çok rahat anlayabileceğiniz üzere kendisi skripti benden öğrenmeye çalışan güzel bir kardeşimizdi,
son zamanlarda söylediğine göre gerçek yüzümüzü görmüş artık sevmiyor bizi bu yüzden tartışma çıkarmaya gereksiz muhabbete gerek yok fakat eleştirilere biraz açık olmak zorundasın bu skripti buraya atıyorsan. Ben eleştiri yaptım, bu kadar zoruna gitmesine gerek yok.
EmreGozukara
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- poteytocraft.com
Haklısın her düşenin seviyesine düşmeye gerek yok, Düşen düştüğü yerde kalsın. İyi akşamlarTartışma ortamı yaratmayın lütfen. Herkes kimin ne olduğunu biliyor farkındaysanız cevap vermedim ben seviyenin düştüğünü fark edince.
Forumda'ki konulardan bile çok rahat anlayabileceğiniz üzere kendisi skripti benden öğrenmeye çalışan güzel bir kardeşimizdi,
son zamanlarda söylediğine göre gerçek yüzümüzü görmüş artık sevmiyor bizi bu yüzden tartışma çıkarmaya gereksiz muhabbete gerek yok fakat eleştirilere biraz açık olmak zorundasın bu skripti buraya atıyorsan. Ben eleştiri yaptım, bu kadar zoruna gitmesine gerek yok.
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
ahahahaha, yav 1 ay spawner için beklettin. Birde skripti benden öğrenmeye çalışan biri diyorsun.Tartışma ortamı yaratmayın lütfen. Herkes kimin ne olduğunu biliyor farkındaysanız cevap vermedim ben seviyenin düştüğünü fark edince.
parasını verdik, 1 ay beklettin, grup skripti istedik, 1 ay bekledik, 10 tl ye rütbe skripti verdin, onuda bedavaya function la kodlayıp verdi birisi.
sen az çok tahmin ediyorsundur.
zoruma giden birşeyde yok, kendini bilgin gibi görmeni engelliyorum
skript biliyorum diye geziniyorsun bide.
ben senin seviyene düşmeyeceğim, bir daha konuma mesaj atma ve tartışma başlatma.
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
ahahah, sende ekibe girdin tabii, kendini savunmak için Burak bey, seni kullanıyorHaklısın her düşenin seviyesine düşmeye gerek yok, Düşen düştüğü yerde kalsın. İyi akşamlar![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.