AldenSH
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Kişinin size izin verdiği görüntüleri de konuya eklerseniz saatleri gözükür bir şekilde daha hoş olabilir o zaman.İzin aldım ben öneri için teşekkürler.
bunu bilecek yaştayım ve bilecek yerdeyim diye düşünüyorum.
ChrisTR
~
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Kişinin size izin verdiği görüntüleri de konuya eklerseniz saatleri gözükür bir şekilde daha hoş olabilir o zaman.
Şüpheniz olmasın en kısa zamanda ekleyeceğim.
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Kullanıcı adı gizlenmiş, profil resminde isim veya logo taşımıyor bu şekilde paylaşılmasında bence bir sorun yok.
Diğer türlü kullanıcı adı açık, profil resminde logo veya isim yazan şekilde paylaşmak etik olmaz.
Diğer türlü kullanıcı adı açık, profil resminde logo veya isim yazan şekilde paylaşmak etik olmaz.
AldenSH
Seçkin madenci.
Kullanıcı adı gizlenmiş ama profil resminden kişi bulunabilir bence de paylaşılmamalı.
Mesajlarınız birbiriyle çakışıyor gibi duruyor, yine de kullanıcının onayının eklenmesi daha hoş olur. Tabi alındıysa...Kullanıcı adı gizlenmiş, profil resminde isim veya logo taşımıyor bu şekilde paylaşılmasında bence bir sorun yok.
ChrisTR
~
Mesajlarınız birbiriyle çakışıyor gibi duruyor, yine de kullanıcının onayının eklenmesi daha hoş olur. Tabi alındıysa...
Gerekli resim saatiyle beraber eklenmiştir.
Şuan sorun yok diye düşünüyorum.
- En iyi cevaplar
- 2
İsmi belli zaten kişinin Bedirhan .d profilinden tanıyoruz
Uyumsuz
Yeni bir Steve doğdu!
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Kullanıcı adının gizlendiğini böyle paylaşılmasında bir sorun görmediğimi, ek olarak isteyenlerin profil resmi gözüktüğü için profilden kullanıcıyı bulup sorabileceğini söylüyorum diğer türlü izin almadan, kullanıcı adı açık bir şekilde ve profil resmi ile paylaşılan resimlerin etik olmayacağını yani paylaşılmamalı diyorum ama yine de yasak paylaşamazsınız demiyorum sadece paylaşılmamalı ve etik olmaz diyorum, çakışan bir şey yok?Mesajlarınız birbiriyle çakışıyor gibi duruyor, yine de kullanıcının onayının eklenmesi daha hoş olur. Tabi alındıysa...
Zira bu kuralı Batihost'un discord kanalında koyan ve uygulayan benim.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.