Sol Banner
Sağ Banner

Günün kısaca bir diyaloğu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChrisTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

@MinecraftTR
Site Sahibi
Admin
En iyi cevaplar
1
Kullanıcı adı gizlenmiş, profil resminde isim veya logo taşımıyor bu şekilde paylaşılmasında bence bir sorun yok.
Diğer türlü kullanıcı adı açık, profil resminde logo veya isim yazan şekilde paylaşmak etik olmaz.

AldenSH

Seçkin madenci.
Web Sitesi
coleries.com
Kullanıcı adı gizlenmiş ama profil resminden kişi bulunabilir bence de paylaşılmamalı.
Kullanıcı adı gizlenmiş, profil resminde isim veya logo taşımıyor bu şekilde paylaşılmasında bence bir sorun yok.
Diğer türlü kullanıcı adı açık, profil resminde logo veya isim yazan şekilde paylaşmak etik olmaz.
Mesajlarınız birbiriyle çakışıyor gibi duruyor, yine de kullanıcının onayının eklenmesi daha hoş olur. Tabi alındıysa...

Zediaph

Z
Yasaklandı
En iyi cevaplar
2
İsmi belli zaten kişinin Bedirhan .d profilinden tanıyoruz​

Uyumsuz

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
minecrafttr.com
3865
3866
3867
3868
@Kadir

Admin

@MinecraftTR
Site Sahibi
Admin
En iyi cevaplar
1
Mesajlarınız birbiriyle çakışıyor gibi duruyor, yine de kullanıcının onayının eklenmesi daha hoş olur. Tabi alındıysa...
Kullanıcı adının gizlendiğini böyle paylaşılmasında bir sorun görmediğimi, ek olarak isteyenlerin profil resmi gözüktüğü için profilden kullanıcıyı bulup sorabileceğini söylüyorum diğer türlü izin almadan, kullanıcı adı açık bir şekilde ve profil resmi ile paylaşılan resimlerin etik olmayacağını yani paylaşılmamalı diyorum ama yine de yasak paylaşamazsınız demiyorum sadece paylaşılmamalı ve etik olmaz diyorum, çakışan bir şey yok?

Zira bu kuralı Batihost'un discord kanalında koyan ve uygulayan benim.