minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Helinaris | Vanilla/SMP Tarzı Towny | 1.16-1.20.1

Sunucu IP Adresi
mc.helinaris.com
Oyun Sürümü
1.16-1.20
Sunucu Slotu ∞
300
Elmas madencisi.
Katılım
11 Şubat 2023
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
450
Discord
Sunucu ekonomisinin sistemler tarafından kontrol edildiği, oyuna para yatıran kullanıcıların 2-3 belki de 5 katı daha fazla vuran kılıçlar kullanabildiği sunucularda oynamaktan bıkmadın mı? Bıktıysan seni de Helinaris'e bekleriz.

Helinaris, Towny oyun modunun ilk çıktığı yıllardaki hava ile yapılmış vanilla ve smp tarzına daha yakın bir Towny sunucusudur. Sunucuda son zamanlarda açılan diğer sunucuların aksine oyunu kolaylaştırma veya sponsorlara yaranma amaçlı hiçbir özellik bulunmamaktadır. Şimdi size birkaç madde de neden helinaris'te oynamanız gerektiğini açıklayayım!

1. Oyuncu Kontrolünde Altın Ekonomi Sistemi
Sunucuda tamamen oyuncuların kontrolünde olan ve envanter bazlı altın ekonomi sistemi bulunmaktadır. Ekonomiyi bozacak sanal pazar, kese, banka, çanta ve diğer para/envanter taşıma eklentilerine sunucuda yer verilmemiştir. Bu sayede sahip olduğunuz paraya daha kolay bir şekilde (envanteriniz ile) erişebilir ve sahip olduğunuz parayı vahşi doğa avcılarından korumanız gerekir. Ayrıca sandık pazarları ve takas komutu ile güvenli ticaret olanağı sağlanmaktadır.

2. Düzgün Kurallar ve Yağma
Diğer sunucularda görebileceğiniz "claim tacizi" ve benzeri saçma kurallar sunucuda bulunmamaktadır. Kasaba sahipleri, sahip oldukları alanı korumak ve müdafa etmekle yükümlüdür. Yağmacılar kasaba sınırlarından istediği gibi girebilir ve kasabada huzursuzluğa sebep olabilirler. Ayrıca grief olmayacak kasaba etrafına yapılan tuzaklar, ışınlanma tuzakları, ufak hakaretler de cezalandırma kapsamına girmemektedir.

3. Yüksek Uptime ve Devamlılık
Neredeyse tüm türk towny sunucularında bulunan "sezon sistemi" oyuncuların emeklerini hiçe sayıp sunucunun sıfırlanmasına ve bütün güzel anıların yok olmasına neden olduğu için sunucumuzda bulunmamaktadır. Sunucu açık kaldığı süre boyunca yaptığınız herşey bir arşiv gibi saklanmaktadır. Ayriyeten sunucuda kullanılan paket uzun süre geliştirildiği ve hataları tamamen düzeltildiği için bakım saatleri oldukça kısa ve az olacağının garantisini de veriyorum.

4. Deneyimli ve Düzgün Yetkili Ekibi
Uzun süredir Towny oyun modunda sunucular açtığım ve pek çok deneyim elde ettiğim için gayet bilgili olduğumu düşünüyorum. Bu sayede sunucu ile ilgili yaşayabileceğiniz bütün sorunları zorluk çekmeden halledebilmekteyim. Ayrıca ileride yetkili ekibine katılacak benim gibi deneyimli arkadaşlar sayesinde bana ulaçamadığınız zamanlarda da destek alabilirsiniz. Yetkili ekibine katılacak arkadaşlar arasında yer almak için discord sunucusu üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz, hızlı olun kontejyan doluyor!

5. P2W ve Saçma Özellikler Yok
Tanıtımın başındada belirttiğim gibi Towny oyun modunu bozan saçma özellikler (abartılı eşyalar içeren kaynak paketleri, ekonomiye müdahale eden sistemler ve benzeri) ve sırf sponsorlardan biraz daha para koparmak için ayarlanmış özellikler sunucuda bulunmamaktadır. Sunucu bu yanıyla hemn Towny oyun modunu barındırmakta, hem de survival/smp tarzına benzemektedir.

Lütfen sunucuda oynamaya başlamadan önce özellikle yazdığım 5. maddeyi okumanızı öneririm. Evet diğer sunucularda alıştığınız bazı sistemler sunucuda bulunmamakta ve ileride eklemeyi de düşünmüyorum. Bu eleştiriye kapalı ve geliştirme süreci olmayacağını göstermez, ileride güncellemeler ile oyun deneyiminin arttırılması hedeflenmektedir. Tabi ki saygı sınırını aşmadan sunucu ve yönetim hakkında eleştiri de bulunabilirsiniz ancak sunucuya zarar verme amaçlı yazıların sahiplerinin sunucuda barınamayacağını belirtmek isterim.

---

Görseller
htrhgwt.PNG
rgererwdfewfdew.PNG
rgqrewferwf.PNG

---


Harita boyutu: 1:750
Website adresini ziyaret etmek için
Dinamik haritayı görüntülemek için

rferwgerqgre.PNG
 

Üst