Seçkin madenci.
- Discord
Güncel
güncel
güncel
+ac
sq1
1.14 desteği eklendi.
Rekorumuz güncellenmiştir.
Güncel.
1.14.1 girişleri aktif.
Sürüm 1.14.1 e geçmiştir.
Sürüm 1.14.2 ye yükseltildi, Böylelikle türkiyedeki ilk 1.14.2 survival sunucu olmuş durumdayız.
Güncel
1.14.3 Sürümü çıkar çıkmaz direkt veri kaybı olmadan geçiş sağlayacağız. Bu anlamda türkiyede en son versiyon sürümü kullanan "TEK SURVİVAL" serveri olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz türkiyeye son versiyon hizmet sunabilmek. Lag problemleri %70 oranında çözülmüştür.
Güncel, 1.14.3 sürümünü canı gönülden bekliyoruz, çıktığı gibi aktif edeceğiz bilginize.
( Bu server daha önce açılmıştır, Ben burda kasamam beni keserler vs diye düşünmeyin,
çünkü serverimize giren oyuncuların pvpleri otomatik olarak kapatılmaktadır.
Siz istediğiniz zaman pvp yi açabilirsiniz. Komut: /Pvp Toggle )
Güncel
Güncel
Güncel
Serverimiz artık 1.14.3!
Skyblock serverimiz aktif.
güncel
Güncel
güncel
güncel
+ac
sq1
1.14 desteği eklendi.
Rekorumuz güncellenmiştir.
Güncel.
1.14.1 girişleri aktif.
Sürüm 1.14.1 e geçmiştir.
Sürüm 1.14.2 ye yükseltildi, Böylelikle türkiyedeki ilk 1.14.2 survival sunucu olmuş durumdayız.
Güncel
1.14.3 Sürümü çıkar çıkmaz direkt veri kaybı olmadan geçiş sağlayacağız. Bu anlamda türkiyede en son versiyon sürümü kullanan "TEK SURVİVAL" serveri olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz türkiyeye son versiyon hizmet sunabilmek. Lag problemleri %70 oranında çözülmüştür.
Güncel, 1.14.3 sürümünü canı gönülden bekliyoruz, çıktığı gibi aktif edeceğiz bilginize.
( Bu server daha önce açılmıştır, Ben burda kasamam beni keserler vs diye düşünmeyin,
çünkü serverimize giren oyuncuların pvpleri otomatik olarak kapatılmaktadır.
Siz istediğiniz zaman pvp yi açabilirsiniz. Komut: /Pvp Toggle )
Güncel
Güncel
Güncel
Serverimiz artık 1.14.3!
Skyblock serverimiz aktif.
güncel
GÜNCEL
GÜNCEL
Güncel