LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
- Hastebin Bağlantısı
- https://www.lifemcserver.com/skriptler/kelime-oyunu
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba, hepiniz Kelime Oyunu skriptini biliyorsunuzdur. Bir çok sunucuda kullanılıyor.
Ama oyuncular bu skriptteki kelimeleri bir yere kaydedip kelime oyunu geldiğinde copy paste yapıp kazanıyor.
Bu yüzden bunu biraz düzenledim ve Rastgele yaptım. Rastgele gelen şifreli harfleri ilk yazan kişi kazanıyor.
Tamamen random olduğu için daha önceden bilme gibi bir şansları yok. Kendi sunucumda da kullanıyorum.
WildSkript gereklidir!
Ama oyuncular bu skriptteki kelimeleri bir yere kaydedip kelime oyunu geldiğinde copy paste yapıp kazanıyor.
Bu yüzden bunu biraz düzenledim ve Rastgele yaptım. Rastgele gelen şifreli harfleri ilk yazan kişi kazanıyor.
Tamamen random olduğu için daha önceden bilme gibi bir şansları yok. Kendi sunucumda da kullanıyorum.
WildSkript gereklidir!
PHP:
command /kelimeoyunu:
executable by: console
trigger:
set {_randomNumber_} to random integer between 0 and 9
set {_randomNumber_1} to random integer between 0 and 9
set {_randomNumber_2} to random integer between 0 and 9
set {oyun} to "%random letter%%random letter%%random letter%%{_randomNumber_}%%random letter%%random letter%%random letter%%{_randomNumber_1}%%random letter%%random letter%%random letter%%{_randomNumber_2}%%random letter%%random letter%%random letter%"
broadcast "&7=========[ &a&lLife&5&lMC &7]========="
broadcast ""
broadcast " &cAşağıdaki şifreli harfleri olduğu gibi ilk sen yaz ve ödülü kazan!"
broadcast " &6%{oyun}%"
broadcast ""
broadcast "&7=========[ &a&lLife&5&lMC &7]========="
set {kelimeoyunuaktif} to true
on chat:
if {kelimeoyunuaktif} is true:
if message is "%{oyun}%":
delete {kelimeoyunuaktif}
delete {oyun}
give 1 gold ingot of protection 8 named "&6Altin Parcasi" to player
delete {kelimeoyunu}
broadcast "&6&lTebrikler &b&l» &b%player% &7kelime oyununu kazandı."
every 10 minute:
execute console command "kelimeoyunu"
Eğer kod hata veriyor veyahut çalışmıyor ise aşşağıdaki linkten en güncel versiyonunu kopyalayıp kullanın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Eline sağlık ama google da bunun gibi skriptler var.
BayMiner
Seçkin madenci.
Düzenlenen versiyon derken tam anlayamadım anlatırmısınız?
Merhaba, hepiniz Kelime Oyunu skriptini biliyorsunuzdur. Bir çok sunucuda kullanılıyor.
burayı okusan anlıycaksın
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Eline sağlık ama google da bunun gibi skriptler var.
Onlar daha çok random sayı gönderiyor, bu versiyon hem harfli hem sayılı gönderiyor. Ayrıca wait tarzı gereksiz şeyleri kaldırıp skript'i olabildiğince optimize ettim. Orijinal versiyonu ve diğer uzantılarında iki kişinin kazanabilmesi tarzı saçma sapan buglar mevcuttu.
Konuda belirttim zaten.
GizliNarkoz
Yeni bir Steve doğdu!
Bir kaç görsel ile belirtirseniz sevinirim.
Koddan anlaşılıyor görsel iBir kaç görsel ile belirtirseniz sevinirim.
GizliNarkoz
Yeni bir Steve doğdu!
Bazı forum üyeleri anlamayabilir.Lütfen onlarıda düşününKoddan anlaşılıyor görsel i
Bazı forum üyeleri anlamayabilir.Lütfen onlarıda düşünün![]()
Peki bir dakika
harflerin gözükmeme sebebi sunucumda wildskript yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.