GizliNarkoz
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu konuyada eklenirse mutlu olurum.İyi forumlar.Peki bir dakikabek ekliyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 365
harflerin gözükmeme sebebi sunucumda wildskript yok.
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu konuyada eklenirse mutlu olurum.İyi forumlar.
Seni mi kırıcam ya her konuya aynı mesajı yazan daha profil resmi olmayıp her mesajın sonuna iyi forumlar yazıp ciddi middi resmi olduğunu sandığı için başvuru dan alınan, daha bir tane konusu olmayan, olupta sunucu konusu olan arkadaş
Tüh ya kusura bakma açtığımız konulara ne etiket ekleyebiliyoruz ne düzenleyebiliyoruz bu forumun çok eksiği var bize senin gibi süper über yetkililer lazım umarım forumu en kısa sürede düzeltirsiniz. Buyur yinede bakmak istersen kendi sunucumda çektiğim resmi aşağıya ekliyorum.
Böyle birçok scripte rastladım.Yinede eline sağlık.
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Böyle birçok scripte rastladım.Yinede eline sağlık.
Başlığı ve konuyu, ve benzer bir yorum atan arkadaşa verdiğim cevabı okumuşsundur inşallah. Buyur alta ekledim sen zahmet etme.
Onlar daha çok random sayı gönderiyor, bu versiyon hem harfli hem sayılı gönderiyor. Ayrıca wait tarzı gereksiz şeyleri kaldırıp skript'i olabildiğince optimize ettim. Orijinal versiyonu ve diğer uzantılarında iki kişinin kazanabilmesi tarzı saçma sapan buglar mevcuttu..
GizliNarkoz
Yeni bir Steve doğdu!
Gayet başarılı.Teşekkür ederiz
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Gayet başarılı.Teşekkür ederiz
Yorumun için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.