Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Anladım kolay elsin umarım aradığınız desteği bulursunuz.
Teşekkür ederim ♥
RequaizeN
Requlogia Minecraft Hizmetleri
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yazdıklarıma ek olarak, ne kadar açıklamış olsanız da her insanın ya da firmanın yoğun olabileceğini ve birçok şey ile aynı anda ilgilendiğinden dolayı akıllarından çıkabileceğini hatırlamanızı öneririm.Zamanında makinemi benden habersiz kapatıp, destek talebinden sorduğumda ve sitem ettiğimde çok ters cevaplar vermişlerdi.
Sonrasında, i7 dedicated almıştım, xeon vermişlerdi. Sonradan durumu farkedip sorduğumda ise daha performanslı olacağı için yaptık demişlerdi, yine sitem ettiğimde ise bizden bir daha alışveriş yapmayın diyip hiçbir şekilde iade vs. geçmemişlerdi.
Kısaca keyubuyu önermiyorum.
Yaklaşık 2 senedirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.ile çalışıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim.
İyi forumlar dilerim.
Eğer bir projeniz varsa, bunu doğru ve açıklayıcı şekilde (forumlarda, destek taleplerinde vs.) tanıtım yapabilirsiniz. Elbet projenize katkı sağlamak isteyenler olacaktır.
Çoğu zaman hosting firmalarının discord sunucularında bu tür konuşmalar görüyorum, herkes bir sponsor arayışında ve doğal olarak sizi diğerlerinden ayıran bir şeyler olmalı ki bir şekilde size destek sağlayabilsinler. Sonuç olarak hepimiz bir iş yapıyoruz ve bundan kazanç sağlıyoruz.
İyi forumlar.
Son düzenleme:
Yazdıklarıma ek olarak, ne kadar açıklamış olsanız da her insanın ya da firmanın yoğun olabileceğini ve birçok şey ile aynı anda ilgilendiğinden dolayısıyla akıllarından çıkabileceğini hatırlamanızı öneririm.
Eğer bir projeniz varsa, bunu doğru ve açıklayıcı şekilde (forumlarda, destek taleplerinde vs.) tanıtım yapabilirsiniz. Elbet projenize katkı sağlamak isteyenler olacaktır.
Çoğu zaman hosting firmalarının discord sunucularında bu tür konuşmalar görüyorum, herkes bir sponsor arayışında ve doğal olarak sizi diğerlerinden ayıran bir şeyler olmalı ki bir şekilde size destek sağlayabilsinler. Sonuç olarak hepimiz bir iş yapıyoruz ve bundan kazanç sağlıyoruz.
İyi forumlar.
Canlı destek üzerinden kendilerine söyledim fakat arkadaşlar kendileri arasında bilgiyi aktarmıyor
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Anılın dediğine katılıyorum sana bakan yetkililer ve destek açtığın yerler farklı olduğu için bunu hatırlamamış olma ihtimalleri çok yüksek. Emin ol her gün böyle 4-5 tane teklif gelse sen 3 gün geçmiş diyorsun 15 teklif geride kalırsın. Yani onlar da bir nevi haklılar.Canlı destek üzerinden kendilerine söyledim fakat arkadaşlar kendileri arasında bilgiyi aktarmıyor![]()
Anılın dediğine katılıyorum sana bakan yetkililer ve destek açtığın yerler farklı olduğu için bunu hatırlamamış olma ihtimalleri çok yüksek. Emin ol her gün böyle 4-5 tane teklif gelse sen 3 gün geçmiş diyorsun 15 teklif geride kalırsın. Yani onlar da bir nevi haklılar.
Farklı olduğunu sanmıyorum discord üzerinde aynı isimli birini gördüm
+ wp hattına bakmıyorlar şikayet konusu açınca özelden numara istiyorlar D: biraz garip
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Dediğim gibi tek müşterileri hani siz değilsiniz ya onların tarafından bakınca onlar da haklı.
paradoxtr
Seçkin madenci.
Merhabalar, bu isteğinizi Batihost'a açıklayıcı bir ifade ile ileterek tekrar denemenizi öneririm. Batihost'un Sahibi projelere önem veren bir isim. Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Geçmiş olsun sizde isterseniz şikayet vara şikayet açın isterseniz ben açtım onay bekliyorum.
+ Batihost sponsor olmuyor sordum![]()
Povcik
Bakır madencisi.
Öncelikle konuda teknik bir sorundan ziyade sizin sponsorluk isteyip zıt bir cevap üzerine açtığınız bir konu gibi gözüküyor.
Sizin burda yaptığınız şey bir başvuru ve ykt adlı firima sahibinin söylediği şeyde doğru genelde bu tarz firmalar kendini kanıtlamış tanınan sunucularla sponsorluk yapıyorlar. Kendinizi ve yaptıklarınızı söylemeden çat diye sponsorluk diye yazarsanız böyle tepki vermeleri normal. Sponsorluk için yazmıştım yazmak yerine önce bir kendini tanıtsaydın keşke insanlar senin kim olduğunu yüzlerce kişi arasında hatırlamak zorunda değillerdir diye düşünüyorum. Pazar günü yazdım demişsin fakat kim olduğun hangi isimle yazdığın etc gözükmüyor bile ve bu tarz işlerin websitedeki canlı destekler ile değil mail veya direct kontak ile olacağının farkına varamamışsın yazış tarzından yaşınızın kücük ve biraz atarlı olduğunuzu sezdim iyi günler
Sizin burda yaptığınız şey bir başvuru ve ykt adlı firima sahibinin söylediği şeyde doğru genelde bu tarz firmalar kendini kanıtlamış tanınan sunucularla sponsorluk yapıyorlar. Kendinizi ve yaptıklarınızı söylemeden çat diye sponsorluk diye yazarsanız böyle tepki vermeleri normal. Sponsorluk için yazmıştım yazmak yerine önce bir kendini tanıtsaydın keşke insanlar senin kim olduğunu yüzlerce kişi arasında hatırlamak zorunda değillerdir diye düşünüyorum. Pazar günü yazdım demişsin fakat kim olduğun hangi isimle yazdığın etc gözükmüyor bile ve bu tarz işlerin websitedeki canlı destekler ile değil mail veya direct kontak ile olacağının farkına varamamışsın yazış tarzından yaşınızın kücük ve biraz atarlı olduğunuzu sezdim iyi günler
Son düzenleme:
xCraweL
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- mc-at.org
Yaklaşık 1 yıldır botum için Keyubu kullanıyorum ve gayet memnunum arada sırada ufak tatsızlıklar yaşasak bile yaşadığımız tatsızlıklar aşırı büyük tatsızlıklar değildir ek olarak canlı destek Keyubu'da sadece satın alım soru alım sonrası için diye biliyorum. Yaşadığınız mağduriyet için üzüldüm.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.