CanRow
Yeni bir Steve doğdu!
Anladım kolay elsin umarım aradığınız desteği bulursunuz.
Teşekkür ederim ♥
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Anladım kolay elsin umarım aradığınız desteği bulursunuz.
Yazdıklarıma ek olarak, ne kadar açıklamış olsanız da her insanın ya da firmanın yoğun olabileceğini ve birçok şey ile aynı anda ilgilendiğinden dolayı akıllarından çıkabileceğini hatırlamanızı öneririm.Zamanında makinemi benden habersiz kapatıp, destek talebinden sorduğumda ve sitem ettiğimde çok ters cevaplar vermişlerdi.
Sonrasında, i7 dedicated almıştım, xeon vermişlerdi. Sonradan durumu farkedip sorduğumda ise daha performanslı olacağı için yaptık demişlerdi, yine sitem ettiğimde ise bizden bir daha alışveriş yapmayın diyip hiçbir şekilde iade vs. geçmemişlerdi.
Kısaca keyubuyu önermiyorum.
Yaklaşık 2 senedirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.ile çalışıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim.
İyi forumlar dilerim.
Yazdıklarıma ek olarak, ne kadar açıklamış olsanız da her insanın ya da firmanın yoğun olabileceğini ve birçok şey ile aynı anda ilgilendiğinden dolayısıyla akıllarından çıkabileceğini hatırlamanızı öneririm.
Eğer bir projeniz varsa, bunu doğru ve açıklayıcı şekilde (forumlarda, destek taleplerinde vs.) tanıtım yapabilirsiniz. Elbet projenize katkı sağlamak isteyenler olacaktır.
Çoğu zaman hosting firmalarının discord sunucularında bu tür konuşmalar görüyorum, herkes bir sponsor arayışında ve doğal olarak sizi diğerlerinden ayıran bir şeyler olmalı ki bir şekilde size destek sağlayabilsinler. Sonuç olarak hepimiz bir iş yapıyoruz ve bundan kazanç sağlıyoruz.
İyi forumlar.
Anılın dediğine katılıyorum sana bakan yetkililer ve destek açtığın yerler farklı olduğu için bunu hatırlamamış olma ihtimalleri çok yüksek. Emin ol her gün böyle 4-5 tane teklif gelse sen 3 gün geçmiş diyorsun 15 teklif geride kalırsın. Yani onlar da bir nevi haklılar.Canlı destek üzerinden kendilerine söyledim fakat arkadaşlar kendileri arasında bilgiyi aktarmıyor![]()
Anılın dediğine katılıyorum sana bakan yetkililer ve destek açtığın yerler farklı olduğu için bunu hatırlamamış olma ihtimalleri çok yüksek. Emin ol her gün böyle 4-5 tane teklif gelse sen 3 gün geçmiş diyorsun 15 teklif geride kalırsın. Yani onlar da bir nevi haklılar.
Merhabalar, bu isteğinizi Batihost'a açıklayıcı bir ifade ile ileterek tekrar denemenizi öneririm. Batihost'un Sahibi projelere önem veren bir isim. Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Geçmiş olsun sizde isterseniz şikayet vara şikayet açın isterseniz ben açtım onay bekliyorum.
+ Batihost sponsor olmuyor sordum![]()
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.