morph
Elite madenci.
- Web Sitesi
- www.poyrazbariskan.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Pek para ile satılabileceğini sanmıyorum, ayrıca eğer biraz para kazanmak için başladıysan tasarıma sana tavsiyem konu tasarımı satmaya çalışma, fiyatlar ucuza işçi çalıştırır gibi, bu nedenle logo tasarımına girmeni öneririm, hem kendini geliştirmen de daha rahat olur, BaşarılarEğer ki bir gün bunu satacak olursam veya başka tasarımlar satacak olursam yazı stilini değiştirme, arka plan değiştirme gibi istekleri müşteri için yaparım güzel yorumun için teşekkürler
Ben büyük daha çok sevdiğim için öyle yapmıştımGüzel yorumun için teşekkür ederim
Güzel yorumun için teşekkür ederim
Arkadaşlar sizce bu tarz ve bu kaliteyi geçmeyen tasarımlarımı satabilir miyim? Satılabilecek potansiyel var mı yoksa bedavaya verilecek tasarımlardan mı?
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Renklerin uyumu ve yazıların düzeni gayet iyi gözüküyor. Sadece arkaplan biraz koyu bir renk olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Fakat onun dışında gayet iyi. Başarılar dostum 
Merhabalar, bence gayet şık ve güzel bir tasarım olmuş. Ellerinize sağlık.
SelimAkoguz
Seçkin madenci.
TamamdırŞuan ki yaptığın tasarımlar bedavaya verilecek tasarımlar. Kendini biraz daha geliştirip daha güzel şeyler yaparsan , tabi ki bunları satabilirsin.
Konu tasarımı yapma nedenim birisi satın alacağında kolay bir şekilde Photoshop üzerinden düzenlenip satılabilmesi logo için şimdilik gerekli tarza, yeteneğe sahip olduğumu düşünmüyorumPek para ile satılabileceğini sanmıyorum, ayrıca eğer biraz para kazanmak için başladıysan tasarıma sana tavsiyem konu tasarımı satmaya çalışma, fiyatlar ucuza işçi çalıştırır gibi, bu nedenle logo tasarımına girmeni öneririm, hem kendini geliştirmen de daha rahat olur, Başarılar![]()
Öncelikle teşekkürler, arka planı kastederken beyaz kısmı mı yoksa mavileri mi kastettiniz?Renklerin uyumu ve yazıların düzeni gayet iyi gözüküyor. Sadece arkaplan biraz koyu bir renk olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Fakat onun dışında gayet iyi. Başarılar dostum![]()
Teşekkür ederimMerhabalar, bence gayet şık ve güzel bir tasarım olmuş. Ellerinize sağlık.
Arkaplan derken beyaz kısımdan bahsediyorum dostum.
morph
Elite madenci.
- Web Sitesi
- www.poyrazbariskan.com
Umuyorum ki kısa zamanda kendini geliştirirsinTamamdır
Konu tasarımı yapma nedenim birisi satın alacağında kolay bir şekilde Photoshop üzerinden düzenlenip satılabilmesi logo için şimdilik gerekli tarza, yeteneğe sahip olduğumu düşünmüyorum
Öncelikle teşekkürler, arka planı kastederken beyaz kısmı mı yoksa mavileri mi kastettiniz?
Teşekkür ederim![]()
İyi çalışmalar.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.