Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Leaderboard / Sıralama Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fesly

Seçkin madenci.
Web Sitesi
twitch.tv
Merhaba değerli forum üyeleri;
Web sitesi için leaderboard / Sıralama için mysql destekli kullanılan en yaygın plugin hangisi acaba.
Eğer bilgili arkadaşlarımız varsa kullanılan plugin'in ismini yaza bilirler mi acaba.

Herkese yardımların'dan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
İyi Forumlar...

Fesly

Seçkin madenci.
Web Sitesi
twitch.tv
LeaderHeads Plugini Var Onu Kullanabilirsiniz MySQL Desteği Var Onda Ancak Ücretli Bir Eklentidir Orjinal Kullanmanızı Tavsiye Ederim

Merhaba El-AzizCraft;
Konuya cevap yazdığın için teşekkür ederim.
Malum olarak şunu belirteyim ki web sitesi yazılımı yapmaktayım, kullandığım yazılım'da bu eklentiyi ücretli aldığım zaman. Yazılımı kullanan kişilerinde bu plugini satın almaları gerekiyor.
Bundan dolayı en stabil ve sık kullanılan plugini aramaktayım.
Diğer sunucuların'da kullandığı bir plugin.
Teşekkür Ederim...

ErBuSlayer

Sen, sen ol kimseye güvenme.
Çünkü BungeeCord Sunucular LeaderHeads Plugini Kullanıyorlar Eğer Siz LeaderBoard Kullanmak İstiyorsanız Onu Tekli Sunucular da Öneririm Sebebi Şudur LeaderHeads Diğer Minigames lerde Daha Çok Kullanılıyor Mesela Örnek Katil Kim de En Çok Kazanan Kişiyi Sıralıyabiliyor LeaderHeads ve Bunu Sitede Sıralamada Gösterebiliyorsunuz (Tam Emin Değilim Ama Bir Sunucuda Öyle Bir Şey Var Sitede Sıralamayı Yapmışlardı) ve Diğer Minigames lerde İşe Yarıyor Sadece Bu Plugin Minigames ler de Değil Diğer Sunucularıda Destekliyor (Faction SkyBlock Survival Gibi) LeaderBoard Plugini Çok Bilgim Olmadığı İçin Sadece Şu Yorumu Yapacağım Tekli Sunucularda Öneriyorum Zaten Kaç Kişiyi Öldürdüğü Sıralamayı Gösteriyor Ama Sitede Gösteriliyormu Onu Bilmiyorum Çok İncelemedim...(LeaderHeads Bir Çok Minigames Ve Sunucuları Desteklediği İçin Piyasada ki En İyi Sıralama Plugini Olduğunu Düşünüyorum Zaten Kullanan Kişilerde Memnun Bu Pluginden)

Fesly

Seçkin madenci.
Web Sitesi
twitch.tv
Çünkü BungeeCord Sunucular LeaderHeads Plugini Kullanıyorlar Eğer Siz LeaderBoard Kullanmak İstiyorsanız Onu Tekli Sunucular da Öneririm Sebebi Şudur LeaderHeads Diğer Minigames lerde Daha Çok Kullanılıyor Mesela Örnek Katil Kim de En Çok Kazanan Kişiyi Sıralıyabiliyor LeaderHeads ve Bunu Sitede Sıralamada Gösterebiliyorsunuz (Tam Emin Değilim Ama Bir Sunucuda Öyle Bir Şey Var Sitede Sıralamayı Yapmışlardı) ve Diğer Minigames lerde İşe Yarıyor Sadece Bu Plugin Minigames ler de Değil Diğer Sunucularıda Destekliyor (Faction SkyBlock Survival Gibi) LeaderBoard Plugini Çok Bilgim Olmadığı İçin Sadece Şu Yorumu Yapacağım Tekli Sunucularda Öneriyorum Zaten Kaç Kişiyi Öldürdüğü Sıralamayı Gösteriyor Ama Sitede Gösteriliyormu Onu Bilmiyorum Çok İncelemedim...(LeaderHeads Bir Çok Minigames Ve Sunucuları Desteklediği İçin Piyasada ki En İyi Sıralama Plugini Olduğunu Düşünüyorum Zaten Kullanan Kişilerde Memnun Bu Pluginden)
Merhaba El-AzizCraft;
Evet videolarını inceledim güzel bir plugin fakat ücretli olduğu için pek fazla kişi bunu elde edemeyecektir.
Eminin farklı bir yolu daha mevcuttur.

- ScoreboardStats
Bu plugini de denedim fakat veri tabanındaki tabloların isimleri hepsi aynı oluyor :)
Prefix var ama o da işe yaramıyor pluginde

İlgi ve alakan için teşekkür ederim

ErBuSlayer

Sen, sen ol kimseye güvenme.
Önemli Değil İyi Forumlar Dilerim...Size Sadece Bildiklerimi Anlattım Başka Yolu Varsa Onu Bilen Kişi Yazar İyi Günler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Mesajlar