Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
♕ Mavera ♕ BETA ♦ Faction ♦ 1.8 - 1.15 | Eski oyunun yeni tarzı! 20.4.20 Orman açılış!
Vallaha reis rütbe eklemedim diye yemediğim laf yok arsa eklemeyip ormana yönlendireyim dedim yine yemediğim laf kalmadı bu piyasaya bunları anlatamazsın bendede isterim factionun gerçek amacına uygun gitmesini ama napabiliriz ki emek veriyoruz türkiyede emeğimizin karşılığını alamıyoruz gördüğün gibi
Türkiyede Faction açmak suç faction'u lekeliyoruz resmen biraz türkler sabr etsin gerçek factionu onların damak zevkine uygun bir plugin paketi yaparak getiriyorum sadece biraz zaman yakında paketi paylaştığımda lapissiz editsiz arsasız faction karşılarında olacak
Konu tasarımını beğendim, haritalar geliştirilmeli, sistemler yetersiz geldi diğer sunuculara göre geri kalmışsınız umarım daha çok sistem eklersiniz. Başarılar dilerim
Sen sanıyor musun ki o sunucu dolar? Türk Faction ortamı kolay ve op'ye alışmış durumda. Emek sunucuların hiç biri dolmamakta. Boşa zaman ve para kaybı. @Sabinushka bu arada başarılar dilerim.
MinecraftTR.COM Discord
Türkiye'nin en büyük minecraft platformu. Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.