Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
minecrafttr aramıza katil!
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
batihost minecraft server kirala
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Minecraft Pac-Man Edition Çıktı!

Minecraft, Pac-Man’ın 40. yılını yeni bir harita ile kutluyor. Özel bir dokuya sahip bu haritada gerçek Pac-Man oyununu 3 boyutlu olarak deneyimleyebileceksiniz.
PzeOV7AXEdC1nHcOubeAGToipAbW_XCYY0C6Tlev_cZFHW64-zV_K3v3RJ-34Zg0D7ZDtX9FjAxbE8LTMgm-xwgwOPuVFR690fVRt67R9yZlGuVp4xkw7cH3e4PEcvBdoEiW7nB7
Minecraft, 1980 yılında piyasaya çıkan ve şu anda 40. yıldönümünü kutlayan Pac-Man oyunu için yeni bir harita yayınladı. Oyuncular, Minecraft’ın Marketplace alanından bu haritayı alarak Pac-Man’ın büyülü dünyasına giriş yapabilecek.

Oyunu incelediğimizde bizi Pac-Man oyunu karşılıyor. Her şey Pac-Man oyunundaki gibi aynı. Düşmanlardan kaçıyorsunuz, yemleri topluyorsunuz, booster alarak düşmanları öldürüyorsunuz. Tek fark 3 boyutlu olması. 3 boyutlu bir dünyada Pac-Man oynamak nasıl olurdu? Bu haritada deneyimle.

Bu haritanın özellikleri yalnızca Pac-Man oynamak değil. Ek olarak kendi haritanı geliştirebilir, bu dünyanın derinliklerine dalabilirsin. Pac-Man, yalnızca oyun olarak karşına çıkmayacak. Eğer ki oyunun dışına çıkarsan çok geniş bir Pac-Man dünyası ile karşı karşıya kalacaksın. Bu dünyada gezebilir, yeni yerler keşfedebilirsin.

Pac-Man Hakkında Bilgi

Pac-Man, 1980 yılının Mayıs ayında piyasaya çıkan bir atari oyunu. Sonraları PlayStation, Nintendo, Windows, Xbox gibi çeşitli platformlara çıkmış bulunmaktadır. Oyundaki amacınız düşmanlar ile buluşmadan yemlerin tamamını toplayabilmek. Eğer ki bunu başarırsanız bir sonraki seviyede sizi daha zorlu bir oyun bekliyor olacak. Seviye sistemi ile çalışan bu oyun, ilerledikçe zorlanacağı için buna göre etkili taktik yöntemleri denemelisiniz.
FrJxTCI2eitOBIPii46AK5RIs3RJfL3Klwxbo8QBlwH93bBRr8OMV07c5L8ce-r22aj_I79PZMrCtIea0p5wE4ElDlSyB4gpKy_ZhKWg2fpzd5fbqS1Eyw-hzhcBtlE2Dv9M5I1o
Google, Pac-Man için 2010 yılında 30. yılına özel bir doodle yayınladı. Google’ın ana sayfasına giren kullanıcılar bir Pac-Man oyunu ile karşılaştı. Oyunu oynamak için yapmanız gereken para atmak, sonrasında oyun başlıyor. Oyunu deneyimlemek için bu bağlantıya geçebilirsiniz.

Pac-Man, atari oyunlarındaki başarısı ile ilerleyen yıllarda daha farklı sürümler ile ve daha gelişmiş bir şekilde diğer platformlarda da kendini göstererek büyük başarılara imza attı. Şu anda onlarca platform üzerinde Pac-Man oyunu bulunmakta.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin madenci.
Katılım
27 Ekim 2019
Mesajlar
617
Tepki puanı
212
Puanları
1,205
Discord
ChefEternal#1780
Elmas madencisi.
Katılım
4 Kasım 2019
Mesajlar
66
Tepki puanı
2
Puanları
475
Discord
Oha bunu ilk defa gördüm bunu nasıl oynayabilirim şuanda çok istiyorum oynamak
 
İskeletor.
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
13
Tepki puanı
4
Puanları
220
Discord
ztn bi o eksikdi jsnkxz
 

Üst