Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
arkadaşlarla oynamak için 1 aylık bir sunucu satın aldım survival oynamayı planlıyorum ama sunucunun paneline giremiyorum yapmaya çalıştığım şey varsayılan gamemode u survival yapmak putty uygulaması üzerinden ya da web den bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
oyna.batihost.com yetkisi şöyle yazdı :
Panel'deki sunucunuzun dosyalarının olduğu dizinin ana yerinde server.properties dosyası bulunacaktır. Onu açın içerisinde gamemode=1 yazan bi kısım görüceksiniz. O 1 değerini 0 yaparsanız oyuna giren yeni kişiler survival hayat ile başlar.
Eğer oyun içerisinde kişiye özel survival gamemode ayarlamasını yapmak istiyorsanız
"ssh"de gamemode 0 <niсk>
chat'te ise /gamemode 0 <nick>
yazmanız yeterli olacaktır
Panel'deki sunucunuzun dosyalarının olduğu dizinin ana yerinde server.properties dosyası bulunacaktır. Onu açın içerisinde gamemode=1 yazan bi kısım görüceksiniz. O 1 değerini 0 yaparsanız oyuna giren yeni kişiler survival hayat ile başlar.
Eğer oyun içerisinde kişiye özel survival gamemode ayarlamasını yapmak istiyorsanız
"ssh"de gamemode 0 <niсk>
chat'te ise /gamemode 0 <nick>
yazmanız yeterli olacaktır
Sunucu dosyalarının olduğu yer tam olarak neresi Putty üzerindeki panelden mi giriliyor yoksa başka bir şey mi
Minecraft PE olarak hiç sunucu almadım. Herhalde o da Uzak Masaüstünden de bağlanılıyordur (Bağlana bileceğin başka programlarda var sanırım.).
MCPE sunucuları linux kullanmak zorunda olduğundan dolayı uzak masaüstü olan işletim sistemleri kullanılamıyor.Minecraft PE olarak hiç sunucu almadım. Herhalde o da Uzak Masaüstünden de bağlanılıyordur (Bağlana bileceğin başka programlarda var sanırım.).
EymenJohh
Hep peşinden, iz sürdük yol bilmeden!
- Web Sitesi
- servismedya.com
PuTTY üzerinden giriş yapılıyor. Dosyalara erişim için ftp gerekli. FileZilla kullanmanı öneririm. Ftp ile sunucuna bağlantıktan sonra: " Panel'deki sunucunuzun dosyalarının olduğu dizinin ana yerinde server.properties dosyası bulunacaktır. Onu açın içerisinde gamemode=1 yazan bi kısım görüceksiniz. O 1 değerini 0 yaparsanız oyuna giren yeni kişiler survival hayat ile başlar."
MCPE Gelişimi Çok iyi
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.