MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.
Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:
✅ Ekip Başvuru Formunu DoldurTespitin böylesi+ batihostta erkan abi var baska nerde var erkan abi? Benzeri bile yok.
ayn kurallar cok kati ozel durum ifadesinden dolayi kick yemem gibi çdsadasBu konuyu iki firmayıda kullanmış bir müşteri olarak açıyorum, eğer firmalardan herhangi biri bazı şeyleri yalan söyleyerek anlatırsa gerekli kanıtlarda konuya sunulacaktır.
Keyubu(+) yönleri;
Keyubu(-) yönleri;
- insanlara canım nasılsın diye sorular sorabiliyor ve insanlarla muhabbet ediyorlar.
- hızlı desteklerini genelde sunucusu dolu olan kişilere daha hızlı sağlıyorlar (discord özel mesaj yolu)
- i9 makineleri TR'de var diyorlar ama nedense aylardır ben kullanan görmedim acaba neden .d, başka bir forumdan TR lokasyon i9 makinelerinin artık olmadığını öğrendim.
Batıhost(+) yönleri;
- Destek taleplerine çok geç bakıyorlar.
- Sunucular geç kuruluyor.
- Acemi bir firma yanılmıyorsam 9-10 ayrdır bu piyasada iş yapıyorlar öğrenmeleri gereken çok şey.
- yetkili kadrosunda edep denen birşey neredeyse yok.
- müşterilerle kolayca üzücek şekilde dalga geçiyorlar.
- sözlerinde durmuyorlar.
- makinelerinde çok fazla arza çıkıyor veya sunucuları saldırı yiyor.
- bazı yardımsever üyelere torpil geçip beleş sunucu sağlıyorlar.
- bazı yardımeden insanlara seni yetkili alacağız diye kandırıyorlar ve sonradan kovuyorlar.
- eski bir genel sorumlu bile kullanıcıya küfür edebiliyor.
- taraflı hareket ediyorlar.
- kadrosunu yavaş yavaş değiştirsede kadrosunda ddos/bot atan kişiler (bıraktım diyordu) bulunuyordu.
- yine aynı kadroda benim yaptığım paketi benimde emeğim var diyip başka bir firmaya izinsiz vermeye çalışanlar vardı.
- makineleri yeni olsada hizmetleri kötü.
Batıhost(-) yönleri;
- Çok güzel webscriptleri var.
- Destek taleplerine oldukça hızlı bakıyorlar.
- öyle ahım şahım senin sunucun dolu diye ayrım yapmıyorlar herkese eşit davranıyorlar.
- yetkili kadrosu deneyimli.
- müşteriler ile aralarında ki ilişkiye önem veriyor ve samimi davranıyorlar.
- kadrosunda sunuculara zarar veren elemanlar bulunmuyor.
- söz verdikleri zaman sözlerini yerine getiriyorlar.
- yapmayacakları işlerle insanları kandırmıyorlar.
- yıllardır bu sektörde iş yaptıklarından bu firma kadar aktif tecrübeye sahip firma sayısı yok derecede az.
- Makineler'i eski olsada sorun pek çıkmıyor.
iki firmayıda kullandım ve sonuç olarak BatıHost'un Hizmet konusunda açık ara birinci gelebileceğini söyleyebilirim.
- Websitelerinde Almanya lokasyon olarak seçenek kısmını bulmak zor hatta sanırım yok.
- Discord sunucularında bazen kurallar çok katı olabiliyor.
işte yukarda yazdıklarımdan dolayı keyubu değil.
Destek taleplerine çok geç cevap veren bir ekibin crash yiyen dolu bir sunucuya aktif görünmeseler bile nasıl da hızlı destek sağladıklarını görebilirsiniz. ben buna kısaca para kaynağını kaybetmemek için ayrımcı destek derim.
Bu tarz olaylar batıhost'da yok derecede az herkese eşit davranılıyor ve bu iyi birşey ticketlara ve whatsapp'dan gelen mesajlara çok hızlı bakılıp sorunlar birer birer çözülüyor.
-bir süre evde olmayacağım umarım konuya saldırgan bir cevap gelmez.
Not: bu bir karalama kampanyası değil yaşadıklarımdan yola çıkarak gözlemlerimi yazmamdır.
bu konu açıldıktan sonra kurallar değişmese de daha çok anlayışlı davrandılar ve bizler için esneklik getirdiler. seni 3-4 kere uyarmalarına rağmen inatla benim profilim kimse karışamaz dedin. evet karşamayız ama durumunda "küfür + harita çalıp parayla sattığın" yazıyordu. bu durum toplumu rahatssız ettiği için önce seni uyardılar birden fazla uyarı aldın ve sonunda atıldın lütfen biraz daha anlayışlı ve düşünceli bir şekilde hareket et ve konuya bu tarz sorunları bu şekilde eksik lanse etme.ayn kurallar cok kati ozel durum ifadesinden dolayi kick yemem gibi çdsadas
orda 100t yazıyo knk 100 t lan bi benmi deliyim + o benim kişisel hesapım şirketim degilbu konu açıldıktan sonra kurallar değişmese de daha çok anlayışlı davrandılar ve bizler için esneklik getirdiler. seni 3-4 kere uyarmalarına rağmen inatla benim profilim kimse karışamaz dedin. evet karşamayız ama durumunda "küfür + harita çalıp parayla sattığın" yazıyordu. bu durum toplumu rahatssız ettiği için önce seni uyardılar birden fazla uyarı aldın ve sonunda atıldın lütfen biraz daha anlayışlı ve düşünceli bir şekilde hareket et ve konuya bu tarz sorunları bu şekilde eksik lanse etme.
yorum attığın için teşekkürler.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.