Yeni bir Steve doğdu!
- Discord
Orada da paylaştım. Teşekkürler.Güzel eklenti, lakin kaynaklar bölümünde paylaşılması daha iyi olacaktır.
Orada da paylaştım. Teşekkürler.Güzel eklenti, lakin kaynaklar bölümünde paylaşılması daha iyi olacaktır.
Tamam placeholder olarak güncelleyeceğim. Sadece rütbe sistemini ayarlayıp paylaşacağım.deluxechat lisanslı bir eklenti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Bence şuanki api ayarlarını hiç bozmadan direkt placeholder eklemelisin. Çünkü benim gibi birçok kişi tag'ın yerini değiştirmek ister veya tab'a eklemek ister.
Teşekkürler. Şuanda rütbe pluginini ayırdım ayrı güncelleme yapıyorum. PlaceHolder ekledim tablist için ayarlamalar yapıyorum. Son olarak da ne tarzda level atlama olsun yani Skyblock leveline göre mi ? Paraya göre mi ? Öldürülen mob sayısına göre mi onu ayarlayacağım.Yaptığın Plugin Paketi Çok güzel Kullanmak isterdim ama sunucum yok
ne durumda eklenti?Teşekkürler. Şuanda rütbe pluginini ayırdım ayrı güncelleme yapıyorum. PlaceHolder ekledim tablist için ayarlamalar yapıyorum. Son olarak da ne tarzda level atlama olsun yani Skyblock leveline göre mi ? Paraya göre mi ? Öldürülen mob sayısına göre mi onu ayarlayacağım.
Placeholder tamam. Dil dosyası da oluşturdum. Şimdi ufak birkaç değişiklik yapacağım 1-2 saate eklerim foruma.ne durumda eklenti?
Suan guncelliyorum biraz geç oldu kusura bakma 15 dakikaya kadar konuyu açmaya çalışacağım. Bug denemesi yapıyorum. xD son 2-3 tane kaldı.beklemedeyim