Yusuf "SpeedyG" Özgen
Yeni bir Steve doğdu!
Orada da paylaştım.Güzel eklenti, lakin kaynaklar bölümünde paylaşılması daha iyi olacaktır.

Orada da paylaştım.Güzel eklenti, lakin kaynaklar bölümünde paylaşılması daha iyi olacaktır.
Tamam placeholder olarak güncelleyeceğim. Sadece rütbe sistemini ayarlayıp paylaşacağım.deluxechat lisanslı bir eklenti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Bence şuanki api ayarlarını hiç bozmadan direkt placeholder eklemelisin. Çünkü benim gibi birçok kişi tag'ın yerini değiştirmek ister veya tab'a eklemek ister.
Teşekkürler. Şuanda rütbe pluginini ayırdım ayrı güncelleme yapıyorum. PlaceHolder ekledim tablist için ayarlamalar yapıyorum. Son olarak da ne tarzda level atlama olsun yani Skyblock leveline göre mi ? Paraya göre mi ? Öldürülen mob sayısına göre mi onu ayarlayacağım.Yaptığın Plugin Paketi Çok güzel Kullanmak isterdim ama sunucum yok![]()
ne durumda eklenti?Teşekkürler. Şuanda rütbe pluginini ayırdım ayrı güncelleme yapıyorum. PlaceHolder ekledim tablist için ayarlamalar yapıyorum. Son olarak da ne tarzda level atlama olsun yani Skyblock leveline göre mi ? Paraya göre mi ? Öldürülen mob sayısına göre mi onu ayarlayacağım.
Placeholder tamam. Dil dosyası da oluşturdum. Şimdi ufak birkaç değişiklik yapacağım 1-2 saate eklerim foruma.ne durumda eklenti?
Suan guncelliyorum biraz geç oldu kusura bakmabeklemedeyim![]()
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.