Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
DeluxeChat'te rankı göstermek için ne yapmam gerekiyor? Placeholder gibi yerleştirebileceğim kod var mı?
Yusuf "SpeedyG" Özgen
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
DeluxeChat'te rankı göstermek için ne yapmam gerekiyor? Placeholder gibi yerleştirebileceğim kod var mı?
Chat formatına birşey eklemenize gerek yok config.yml den Chat-Rutbe-Gosterilsinmi kısmını true yapın yeterli oyuncunun prefixinin önünde gözükür rütbesi. config.yml den Chat-Stil ayarlayın yeter.
Kodlamada formatı şu şekilde ayarladım.
setFormat(rank + e.getFormat());
her türlü en başta gözükür yani true yaparsanız herhangi bir placeholder gerektirmeden
Sorun olursa burdan tekrar mesaj yazabilirsiniz.
Yusuf "SpeedyG" Özgen
Yeni bir Steve doğdu!
NOT: Yakında SkyBlock sunucuları ile uyumlu ada leveline göre ya da paraya göre rank sistemini ayarlayıp güncelleyeceğim.
NOT: En kısa zamanda dil dosyası oluşturup mesajları düzenlemenize imkan tanıyacağım.
RİCA: Eğer bug/hata bulursanız mesaj atabilirsiniz en kısa zamanda ilgilenmeye çalışırım.
NOT: En kısa zamanda dil dosyası oluşturup mesajları düzenlemenize imkan tanıyacağım.
RİCA: Eğer bug/hata bulursanız mesaj atabilirsiniz en kısa zamanda ilgilenmeye çalışırım.
sunucuya oyuncu girince Playerjoinevent diye bir hata çıkıyor konsolda. Onada el atabilir misin?
sürüm 1.13.2 paper
sürüm 1.13.2 paper
Yusuf "SpeedyG" Özgen
Yeni bir Steve doğdu!
sunucuya plugini atıp başlattıktan sonra reload attın mı bir kez ?sunucuya oyuncu girince Playerjoinevent diye bir hata çıkıyor konsolda. Onada el atabilir misin?
sürüm 1.13.2 paper
evet o şekilde düzeldi fakat dediğim gibi deluxechatte görünmüyor ranklar. Sen placeholder kodu gibi birşey yapabilirsen daha iyi olursunucuya plugini atıp başlattıktan sonra reload attın mı bir kez ?
Yusuf "SpeedyG" Özgen
Yeni bir Steve doğdu!
evet o şekilde düzeldi fakat dediğim gibi deluxechatte görünmüyor ranklar. Sen placeholder kodu gibi birşey yapabilirsen daha iyi olur
Bana deluxe chat pluginini atsana bi. Api sini kullanırım. Yarın sabah hallederim.
Essentials Chat vb. chat eklentileriyle uyumlu aslında ama deluxe chat bakmamıştım.
Aslında api'li yapıcaktım placeholder ekleyecektim fakat basit olsun kullanıcılar için diye böyle yaptım.
deluxechat lisanslı bir eklenti.Bana deluxe chat pluginini atsana bi. Api sini kullanırım. Yarın sabah hallederim.
Essentials Chat vb. chat eklentileriyle uyumlu aslında ama deluxe chat bakmamıştım.
Aslında api'li yapıcaktım placeholder ekleyecektim fakat basit olsun kullanıcılar için diye böyle yaptım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Bence şuanki api ayarlarını hiç bozmadan direkt placeholder eklemelisin. Çünkü benim gibi birçok kişi tag'ın yerini değiştirmek ister veya tab'a eklemek ister.
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Güzel eklenti, lakin kaynaklar bölümünde paylaşılması daha iyi olacaktır.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.