Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

LifeMCServer

Yeni bir Steve doğdu!
.
Yeni Parametreler!
-XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:+UseCompressedOops -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+OptimizeStringConcat
Bash:
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:x
echo Sunucu aciliyor...
java -d64 -server -Xms1M -Xmx9G -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:+UseCompressedOops -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:+UseLargePagesInMetaspace -XX:+AggressiveOpts -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=EN -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=60 -jar PaperSpigot.jar -nojline -o false --log-strip-color --log-append=false nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
echo Gunluk temizlik baslatiliyor..
echo Dosyalar siliniyor...
del logs\*.* /q
echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor..
timeout 3 > nul
goto x

Konuyu düzenleme yetkim olmadığı için, @edergo veya herhangi bir yetkiliden konuyu düzenlemesini, veya bana düzenleme yetkisi vermesini rica ediyorum.
.

successed

Seçkin madenci.
Web Sitesi
izmirmc.com
Linux da bu flag dizesinde -nojline yön tuşlarının çalışmasını engelliyor. Konsoldan say 1 yazdınız diyelimki tekrar aynı şeyi yazmak istediğinizde yön tuşunu kullanarak yukarı bastığınızda yada aşaya bastığınızda çalışmadığını göreceksiniz. -nojline yi flaglardan çıkartırsanız problem kalmayacaktır. Paylaşım için teşekkürler linux içinde uyarlarsanız daha iyi olur.

LifeMCServer

Yeni bir Steve doğdu!
Linux da bu flag dizesinde -nojline yön tuşlarının çalışmasını engelliyor. Konsoldan say 1 yazdınız diyelimki tekrar aynı şeyi yazmak istediğinizde yön tuşunu kullanarak yukarı bastığınızda yada aşaya bastığınızda çalışmadığını göreceksiniz. -nojline yi flaglardan çıkartırsanız problem kalmayacaktır. Paylaşım için teşekkürler linux içinde uyarlarsanız daha iyi olur.

JLine konsolu renklendirmek ve üst tuşuna basınca en son kullanılan komutu girdirmek (ayrıca komutun başında > işaretini göstermek) için Bukkit'in kullandığı bir kütüphane. Kapatmak sunucu performansını arttırdığından ve benim testlerime göre bir problem yaratmadığından dolayı koydum. Zaten bu başlatma kodlarını hiç bir zaman direk kopyalayıp alıp kullanmanızı tavsiye etmiyorum, her ayarı araştırıp ne işe yaradıklarını öğrenip öyle kullanın. Konuda "basitçe" açıklamaya çalıştım fakat araştırıp öğrenmeniz daha sağlıklı olur tabii.

Yeni Mesajlar