Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocamKlasik sistemler
konu tasarımı geliştirilmeli
konuya 5 adet sunucudan görüntüler eklemelisiniz
Minecraft Sunucuları Konu Kuralları
Yorumlarınız için teşekkürlerKonu tasarımı çoğu konuda görüyorum değiştirmenizi öneririm, sistemler klasik, haritalar geliştirilmeli. Başarılar![]()
Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Sunucuyla ilgili ana temamızı değiştirdiğimizden ötürü bot korumaları, hile korumalarıyla ilgili çalışmamız bu haftasonuna kadar sürecek. Bot koruması tavsiyesi için teşekkür ederim fakat hile koruması hakkında yanlışınız varfallenkingdom.bth.st Bu IP ile sunucuya giriş yapılmıyor şu anda bunu güncellemeniz gerekli
Sunucuda "şu an Bot saldırısı var 5 dakika bekleyin" diyor,Sanırım bot korumanız eski ve kötü sunucuya bot atıldığında sunucuya bot girmesin diye whitelistte alıyor ancak bu sunucuda oluşturacak lag a çözüm değil.Bot saldırıları alıyorsanız daha kaliteli bot korumaları edinmelisiniz Bot Sentry bunların başını çekiyor ancak bir tık pahalı.
Hile koruması olarak ne kullanığınızı biliyorum ve bu hile korumasına 25Dolar verdiğinizi düşünmüyorum. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Derdim bunla değil derdim hile korumasının ayarlanmış olmaması biraz ayar çekmelisiniz![]()
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.