Elysion
İyi insanlar hep kaybederler, çünkü adildirler.
- Web Sitesi
- batihost.com
Konu tasarımı çok kötü keyubu kullanıyorsunuz keyubuya rica etseniz size bir konu tasarımı yaparlar ve keyubunun başka forumlarla reklam yapa bilirsin üst reklam ücretsiz bir eşkidle keyubunun bunun gibi avantajları var
Sistemler klasik
Mapler güzel ama mapleri fotoraflarını çekme şeklini hiç beğenmedim
Paket alıntı
Ve bu devirde 3 gb ram 10 kişi de tps 2 ye 3 e düşer
Klasik faction sunucusu. başarılar.
ve açıkcası batihostu hiç tavsiye etmem en iyisi keyubu ve anadolu host hem ramleri iyi makineleri ve hediyeleri var ücretiz konu tasarım bir forumda premium üyelik ve üst başlıklı reklam ve o reklamlar sayesinde 10 a yakın oyuncu geliyor ve batihost dalga geçerek konuşuyor wp den kanıtları atabilirim ve lag sorunu çok fazla makineleri çok eski ben bunları bu kadar net niye söylüyom dersen 6 ya yakın Oradan Makine almışımdır ve 5 kişide tps 3.
6'ya yakın makinemizi kullandınız 5 kişide TPS 3, TPS değerleri sizin eserinizdir makinelerimizin eski olduğunu da sanırım pazardan dolma lafları içlik yapıp pişiriyorsunuz, hayır anlamıyorum ki nereden geliyor bu kafa.
Bize gelip sunucu aldım, reklam lazım dediğinde bize ait belirli sitelerde reklam yapman için destek oluyoruz
Minecraft sunucunun skriptde dahi sorun olursa biz yapıp sana geri veriyoruz.
Kredin eksik olduğunda / ödeyemediğinde biz sen kötü hissetme darda kalma diye kredi ekliyoruz.
Konu tasarımını yaptırman için emin ellerden sana indirim sunuyoruz onun bunun herkese beleş dağıttığını kullanmak yerine kendine özel / özgü yaptırmış oluyorsun.
Daima sizi düşünüyoruz sizinle birlikte çekilişlerimizi yapıyor sizi müşteriden ziyade dost olarak görüyor ve her derdinize çare oluyoruz.
40GB olarak verdiğimiz diski isteğe göre gerçekten lazımsa 100'e kadar ücret istemeden çıkartabiliyoruz.
Saldırı aldığın zaman sunucunu en iyi şekilde koruyoruz ve senin de öğrenebilmen için nasıl koruduğumuzu sana da öğretiyoruz, gizlemiyoruz. ne yaptığımızı bire bir anlatıyoruz.
Linux bilgin yoksa teker teker anlatıyoruz.
Windows makinenin sürümünü değiştirirken sadece 10 dakikanı alıyor yarın yaparız diye geçiştirmiyoruz.
Makine satın aldığında maksimum 30 dakika içerisinde kurup sana teslim ediyoruz.
Verdiğimiz sitelerin içine ödeme API'si koyup mobil ödemelere %15 gibi bir az rakamla komisyon sağlıyoruz.
Hazırladığımız onlarca sitemiz var sırf siz rahatça kullanın diye, hepsi bize ait güvenle kullanmanız için çalışıyoruz.
Discord ekibimizi sağlam tutuyoruz bir sorunun olursa discord görevlilerine bile sorsanız çözüyoruz, biz sadece discord yetkilisiyiz bize sormayın diye geçiştirmiyoruz.
Daha sayayım mı? Saymamı istersen lütfen çekinme ben rahatlıkla devam edebilirim çünkü.