EymenJohh
Hep peşinden, iz sürdük yol bilmeden!
- Web Sitesi
- servismedya.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
"Skript" dediğimiz olay zaten bir plugin. Bir pluginin çıktısı mı daha hızlıdır yoksa bir pluginin okuyacağı kodların çıktısı mı?
NOT: Görsel alıntıdır.
NOT: Görsel alıntıdır.
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Skript, doğru kodlanır ise, performans kaybı yaşatmaz.
EymenJohh
- Web Sitesi
- servismedya.com
Kullanılacak olan skript ile aynı işlevi gören bir eklenti varken neden skript kullanalım? skript dediğimiz şey zaten bir eklenti.Skript, doğru kodlanır ise, performans kaybı yaşatmaz.
Skript forumunda, niye eklenti tartışmak istiyorsun? Ayrıca, yazdığım şeyi dikkatli oku.Kullanılacak olan skript ile aynı işlevi gören bir eklenti varken neden skript kullanalım? skript dediğimiz şey zaten bir eklenti.
"Skript, doğru kodlanır ise, performans kaybı yaşatmaz."
Oradaki performans şeyinin yanlış olduğunu söylemek isterim.Kullanılacak olan skript ile aynı işlevi gören bir eklenti varken neden skript kullanalım? skript dediğimiz şey zaten bir eklenti.
EymenJohh
- Web Sitesi
- servismedya.com
skriptin doğru kodlanması önemli değil, doğru kodlanmış 10 satırlık skript ile doğru kodlanmış 1000 satırlık skript eşit midir? skript ile eklenti arasındaki farkı belirttim. çıktı hızlarını paylaştım. eklentinin her zaman skriptten daha verimli olduğunu dile getirdim.Skript forumunda, niye eklenti tartışmak istiyorsun? Ayrıca, yazdığım şeyi dikkatli oku.
"Skript, doğru kodlanır ise, performans kaybı yaşatmaz."
Arkadaş, burası skript forumu anla şunu. Ayrıca, ben 1000 satırlık skript yapsam, yine gecikmeler yaşanmaz.skriptin doğru kodlanması önemli değil, doğru kodlanmış 10 satırlık skript ile doğru kodlanmış 1000 satırlık skript eşit midir? skript ile eklenti arasındaki farkı belirttim. çıktı hızlarını paylaştım. eklentinin her zaman skriptten daha verimli olduğunu dile getirdim.
EymenJohh
- Web Sitesi
- servismedya.com
Evet skript kategorisi, ve skript kategorisinde skript ile javanın karşılaştırmasını yapıyorum. Gecikmelerin yaşanıp yaşanmaması senin elinde olan bir şey değil, skript dediğimiz şey zaten bir eklenti. Doğrudan java ile yazılmış bir pluginin okunması mı daha hızlı olur yoksa skript isimli pluginin içindeki skript kodunun önce plugin, sonra skript sıralamasıyla okunması mı daha hızlı olur. Azıcık mantık. Lütfen.Arkadaş, burası skript forumu anla şunu. Ayrıca, ben 1000 satırlık skript yapsam, yine gecikmeler yaşanmaz.
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Konu yanlış yerde bu MinecraftTR bar konusu.Evet skript kategorisi, ve skript kategorisinde skript ile javanın karşılaştırmasını yapıyorum. Gecikmelerin yaşanıp yaşanmaması senin elinde olan bir şey değil, skript dediğimiz şey zaten bir eklenti. Doğrudan java ile yazılmış bir pluginin okunması mı daha hızlı olur yoksa skript isimli pluginin içindeki skript kodunun önce plugin, sonra skript sıralamasıyla okunması mı daha hızlı olur. Azıcık mantık. Lütfen.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.