Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Paylaşım Royal Takım (Team/Party) Takım oluşturun! Tab listesi destekli

EymenJohh

Hep peşinden, iz sürdük yol bilmeden!
Web Sitesi
servismedya.com
"Skript" dediğimiz olay zaten bir plugin. Bir pluginin çıktısı mı daha hızlıdır yoksa bir pluginin okuyacağı kodların çıktısı mı?
NOT: Görsel alıntıdır.

fUJIOb.png

Son düzenleme:

GorillaSaid

Yeni bir Steve doğdu!
Kullanılacak olan skript ile aynı işlevi gören bir eklenti varken neden skript kullanalım? skript dediğimiz şey zaten bir eklenti.
Skript forumunda, niye eklenti tartışmak istiyorsun? Ayrıca, yazdığım şeyi dikkatli oku.
"Skript, doğru kodlanır ise, performans kaybı yaşatmaz."

EymenJohh

Web Sitesi
servismedya.com
Skript forumunda, niye eklenti tartışmak istiyorsun? Ayrıca, yazdığım şeyi dikkatli oku.
"Skript, doğru kodlanır ise, performans kaybı yaşatmaz."
skriptin doğru kodlanması önemli değil, doğru kodlanmış 10 satırlık skript ile doğru kodlanmış 1000 satırlık skript eşit midir? skript ile eklenti arasındaki farkı belirttim. çıktı hızlarını paylaştım. eklentinin her zaman skriptten daha verimli olduğunu dile getirdim.

GorillaSaid

Yeni bir Steve doğdu!
skriptin doğru kodlanması önemli değil, doğru kodlanmış 10 satırlık skript ile doğru kodlanmış 1000 satırlık skript eşit midir? skript ile eklenti arasındaki farkı belirttim. çıktı hızlarını paylaştım. eklentinin her zaman skriptten daha verimli olduğunu dile getirdim.
Arkadaş, burası skript forumu anla şunu. Ayrıca, ben 1000 satırlık skript yapsam, yine gecikmeler yaşanmaz.

EymenJohh

Web Sitesi
servismedya.com
Arkadaş, burası skript forumu anla şunu. Ayrıca, ben 1000 satırlık skript yapsam, yine gecikmeler yaşanmaz.
Evet skript kategorisi, ve skript kategorisinde skript ile javanın karşılaştırmasını yapıyorum. Gecikmelerin yaşanıp yaşanmaması senin elinde olan bir şey değil, skript dediğimiz şey zaten bir eklenti. Doğrudan java ile yazılmış bir pluginin okunması mı daha hızlı olur yoksa skript isimli pluginin içindeki skript kodunun önce plugin, sonra skript sıralamasıyla okunması mı daha hızlı olur. Azıcık mantık. Lütfen.

EMREOYUN

Forumun En Eski Üyelerinden Biri
Web Sitesi
emreoyun.tk
Evet skript kategorisi, ve skript kategorisinde skript ile javanın karşılaştırmasını yapıyorum. Gecikmelerin yaşanıp yaşanmaması senin elinde olan bir şey değil, skript dediğimiz şey zaten bir eklenti. Doğrudan java ile yazılmış bir pluginin okunması mı daha hızlı olur yoksa skript isimli pluginin içindeki skript kodunun önce plugin, sonra skript sıralamasıyla okunması mı daha hızlı olur. Azıcık mantık. Lütfen.
Konu yanlış yerde bu MinecraftTR bar konusu.

Üst Alt