Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

    MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

    Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

    ✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Serverde çok büyük bir sorun oldu yardımcı olabilecekler bakabilir mi LÜTFEN!

WonLudy

Elite madenci.
Katılım
8 Temmuz 2019
Mesajlar
14
Tepki puanı
1
Puanları
975
Serverimiz var minecraft 1.8.X / 1.12.2 arası, bir oyuncu girdi oyuna, nasıl olduysa localhost ile giriş yapmış gözüküyor, kendine op fln verdi, bizi oyundan banladı, üstüne bide haritaları sıfırladı, patlattı, sonra banımızı açıp çıktı. Oyun içinde op olsak da komut kullanamıyoruz, nasıl yaptı bilgisi olan acil dönüş yapabilir mi lütfen! veya bi koruma plugini filan ne olursa, herşey olur! LOCALHOST nasıl yaptı en büyük soru bu?

Kendine hacker diyen o kişinin minecraft adı: Berdoze
size de gelebilir dikkat edin bence, lütfen koruma için plugin veya ne varsa söyleyin deneyelim kimseye op verememe falan ne olursa!
 
Son düzenleme:

Üst Alt