Sunucu lagg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetacar_

Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Lag saldırısı diye bir şey yok maalesef.
@edergo 'nun dediklerini uygulayın. Ardından tekrar timings alıp atın.
Ek olarak zaten zaten yönetim panelinden başlattığım için kendisi otomatik ayarlıyor. Benden ne istiyorsunuz daha ?

EserX

Saygı...
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ek olarak zaten zaten yönetim panelinden başlattığım için kendisi otomatik ayarlıyor. Benden ne istiyorsunuz daha ?
Sadece ram ayarla kısmını mı okudunuz hocam?
Huni gibi eşya kullanan bloklar ve adadaki eşyalar lag yapıyor. ASkyblock bunda etkili. Eşyalar bakımından limitleme koymayı deneyin.
TPS'niz çok düşmüş ilk 23 dakika.
Bakın ne demiş @edergo Bey?

Mehmetacar_

Elite madenci.
Sadece ram ayarla kısmını mı okudunuz hocam?

Bakın ne demiş @edergo Bey?
zaten sınırlarını otomatik olarak askyblock koyuyor 30 tane huni sınırı var ne yapayım 10 huni yapınca kim nasıl oyunasın o sunucuda. 30 bile yetmiyor. köylü sınırınıda azalttım bu gün. Herifin teki geldi sunucuyu çökerticem dedi 1 2 dakika sonra pat. Bunu koruma açıkken yaptı.
Bu ne şimdi.

edergo

Seçkin madenci.
Yasaklandı
Web Sitesi
voiceofstudents.net
zaten sınırlarını otomatik olarak askyblock koyuyor 30 tane huni sınırı var ne yapayım 10 huni yapınca kim nasıl oyunasın o sunucuda. 30 bile yetmiyor. köylü sınırınıda azalttım bu gün. Herifin teki geldi sunucuyu çökerticem dedi 1 2 dakika sonra pat. Bunu koruma açıkken yaptı.
Bu ne şimdi.
Bunun yeri LAG bölümü değil. Bunu "Saldırılar"a açmalısınız. Belirtilen değerler varsayılan (default) değerlerdir. Azaltmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...