362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Merhabalarr yaklaşık 1 aydır konu açmadığımı farketim 
Her neyse bugünlerde birçok sunucu açılıyor ama maalesef çoğu 1 ay dayanıp kapanıyor
Elimden geldiğince sizlere bu konu hakkında yardımcı olmaya çalışıcam.
Her neyse bugünlerde birçok sunucu açılıyor ama maalesef çoğu 1 ay dayanıp kapanıyor
Elimden geldiğince sizlere bu konu hakkında yardımcı olmaya çalışıcam.
Öncelikle sunucu açmak isteyen kişiler bütçesini belirlemeli burda 20 TL ile sunucu işine girmek saçma çoğu kişi yalnızca makineye parasını veriyor,
reklama para harcamaktan kaçınıyor buda sunucunun çoğu zamanda kapamasına sebep oluyor
Peki "Kaç TL ile girelim biz bu işe ?" dediğinizi duyar gibiyim
Peki bütçeyi ayarladık geriye ne kaldı ? Tabiiki plugin paketi ve map bunları kesinlikle ve kesinlikle hazır olarak kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
sebebi ise hazır plugin paketlerinin çoğunda açık olabiliyor. Ve belki görmüşsünüzdür hazır bir map kullanan bir arkadaşımızın tps düşüşü yaşıyor bunu çözmek için de forumda konu açıyor ve arkadaşımızın spawn'ının altında 99999 adet armor stand olduğunu görüyor
Peki "Ben plugin'den anlamam." diyorsanız deneme yanılma, uğraşma, çabalama, araştırma, asla ve asla pes etmezseniz emin olun düşündüğünüz kadar zor değil. Derseniz ki benim okadar vaktim yok bunun için birçok ekip var.(Konunun altında birkaç yer önerebilirim.)
Sunucuyu açtık ancak hemen reklam vermenizi tavsiye etmiyorum sunucunuzu öncelikle beta sürecinden geçirin ufak ufak reklam yapın, arkadaşlarınızı çağırın, varsa hataları fixleyin gelen yorumları inceleyip sunucuya eklemeler, düzeltmeler yapın.
Sonunda sunucunuzun hazır olduğuna inandınız reklamlar vermeye başladınız sunucunuza insanlar gelmeye başladı onları güzel şekilde karşılayın sunucunuza'la ilgilenecek yetkililer alın. Çekilişler yapın...
Reklam ları yalnızca ücretli vermiyeceksiniz tabiiki forumlarda konu açın, sunucunuzun reklamını yapmanıza izin veren platformlarda reklam yapın (örn; discord sunucuları) ama asla ve asla kendinize yapılmasını istemediğinizi başkalarına yapmayın ! Başka Minecraft Sunucusunda Kendi Minecraft Sunucunuzun Reklamını Yapmayın !
Elimden geldiğince doğru/yanlış birşeyler anlatmaya çalıştım.
Buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum muck
Bazı Önerdiğim Minecraft Plugin Paketi & Map Ekipleri ;
Buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum muck
Bazı Önerdiğim Minecraft Plugin Paketi & Map Ekipleri ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.