Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
30 dakikalık timings gönderin.
Vault ve skinrestorer pluginlerini güncelleyin. Plugins kısmındaki bstats klasörünü silin sunucuyu açın yeniden oluşsun.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
java -Xms10G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar paperclip.jar nogui
Vault ve skinrestorer pluginlerini güncelleyin. Plugins kısmındaki bstats klasörünü silin sunucuyu açın yeniden oluşsun.
Başlat.bat kodunuzu aşağıdaki kodu kendinize göre editleyip kullanın.
Java:java -Xms10G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar paperclip.jar nogui
O pluginleri yedekle sonra sunucudan kaldır bir sorun var mı bak.Vault ve SkinRestorer güncel zaten. Başlat.bat'ı nasıl editleyeceğimi bilmiyorum
Ama Vault'u çıkarırsam sunucu çalışır mı ki ?O pluginleri yedekle sonra sunucudan kaldır bir sorun var mı bak.
Hocam plugini yedekleyip sunucudan çıkarın ki sorun onlardan mı kaynaklı bi bakalım?Ama Vault'u çıkarırsam sunucu çalışır mı ki ?
bStats'ın dosyasını sildim Vault ve SkinRestorer'in jar ve dosyalarını masaüstüne attım ve sunucuyu başlattım. Şu an deniyorum. CMD de bayağı plugin hata verdi belirteyim. Ve hiçbir şekilde değişmedi aynı hata. Aşağı doğru kazıyorum mesela geri atıyor full.Hocam plugini yedekleyip sunucudan çıkarın ki sorun onlardan mı kaynaklı bi bakalım?
Sadece aşağı doğru kazarken mi geri atıyorbStats'ın dosyasını sildim Vault ve SkinRestorer'in jar ve dosyalarını masaüstüne attım ve sunucuyu başlattım. Şu an deniyorum. CMD de bayağı plugin hata verdi belirteyim. Ve hiçbir şekilde değişmedi aynı hata. Aşağı doğru kazıyorum mesela geri atıyor full.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.