Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Tanıtım TDG | 3 Boyutlu Menüler yaratın!

infumia

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
infumia.com.tr
Bu eklenti limited serimizde kullanılmıştı. 30 Oyuncuda sürekli açıldığında ve açık kaldığında buga giriyor. Ek olarak anlamsız şekilde tps düşüşüne sebep olmakta. Bu sebepten tarafımızca tekrardan daha stabilize şekilde yazılacak. Paylaşımını yaparız belli olmaz ama herkesin bilgisi olsun. Sonrasında patlamayın.

KadirHB

Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.
Web Sitesi
MarinaNW.Com
Bu eklenti limited serimizde kullanılmıştı. 30 Oyuncuda sürekli açıldığında ve açık kaldığında buga giriyor. Ek olarak anlamsız şekilde tps düşüşüne sebep olmakta. Bu sebepten tarafımızca tekrardan daha stabilize şekilde yazılacak. Paylaşımını yaparız belli olmaz ama herkesin bilgisi olsun. Sonrasında patlamayın.
Bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Tps düşüşü şu anlık göremedim. Eğer siz aynı şekilde bir eklenti yazacak iseniz kullanmak isterim. Bunu merakla bekliyorum.

Yeni Mesajlar