minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Thermal Expansion ile Enerjiye Hükmedin

Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
zZ_hkRrOJGn64yFIYmckJlzpJHw5CpK_XMtNX1O82AtMnvOOhrWCTDJ_vtaUofXcgO0wUcchsQKnggOE1km9ppcit7oXLItS6CcWQuTcGhYePUZ662wOQ9YUyiWNNi8gy8CDew0u
Birçok Makine İçeren Mod: Thermal Expansion
Thermal Expansion modu enerji üretimi, onlarca makine, aygıtlar, enerji depoları gibi birçok eşyayı içeren bir moddur. Modun amacı, enerji ve makineler üzerine kuruludur. Çeşitli enerji sistemleri bulunan modda elektrikli fırın, öğütücü, kurşun enerji deposu gibi çeşitli makineler bulunmaktadır. Bu modu daha çok teknik mod paketi oynamak isteyenler kullanmaktadır.

Thermal Expansion kullanımı kolaydır. Size bu konuda örnek olarak ilk enerjinizi yapmanıza yardımcı olacağız. Just Enough Items modu ile eşyaların yapılışını öğrenebilirsiniz. Size gerekli olan malzeme steam dynamo. Bu makine size enerji üretimi sağlayacak. Yapmanız gereken bu makineyi bir yere kurup kömür ve suya bağlamaktır. Devamında bu sistemi otomatik hale getirerek borularla ve kablolarla bağlayabilirsiniz. Bu sayede bir otomasyon kurmuş olursunuz. Son olarak şu bilgiyi de verelim. Makinelere enerjiyi kablo ve borular yardımı ile götürerek enerjinizi aktaracaksınız.
b0ZNunPZ07YSROKka07or1MMdWSHtClL0z6mYltuFM7p2avBhkpb78ErxU6OnksN4u99qmbcs2RSri42KH0ak-B2Bv_qRJFK-6YHdwG9dvHaJOtMOVuAXdqWs5Be9_FEboPPkgnC
Thermal Expansion ile Neler Yapılır?
Bu başlık altında Thermal Expansion ile neler yapabilirsiniz bu konudan sizlere bahsedeceğiz.
  • Su ve kömür ile çalışan enerji sistemi kurarak ilk enerji sisteminizi üretebilir, sonrasında farklı enerji üretim sistemlerine geçebilirsiniz. Örnek olarak lav ile enerji üretebilirsiniz.
  • Enerji hücreleri ile enerjileri depolayabilirsiniz. Buradaki enerji ile makineleri çalıştırabilirsiniz.
  • Enerji harcayan çeşitli makineleri kurarak bu makineler üzerinde üreteceğiniz eşyalar ile daha fazla gelişebilirsiniz.
  • Diğer Thermal Expansion eklentilerini kurarak daha gelişmiş bir mod deneyimi yaşayabilirsiniz.
 
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yasaklandı
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
914
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
449
Puanları
825
Discord
Tesekkurler
 

Üst