MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.
Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:
✅ Ekip Başvuru Formunu Dolduryorumun için teşekkürler dostum ancak oyunculara port dan yayın yaptırma meselesini nasıl çözeceğimi anlatırmısınÖncelikle diğer cevapları unut. Şimdi eğer bir hizmet alıyorsan muhtemel anlamda diğer portlar açık olarak bir ağ tahsis edilir. ( Hosting kendi aldığı saldırı tipi veya diğer olaylardan dolayı değiştirebilir.) Azure Google Cloud Amazon Cloud ve diğerleri de kullanıcı dostu bir ağ bölümlemesi yapmış tek yapman gereken kullanıcılara 25565 portundan yayın yaptırman gerekiyor bunun için de YouTube da tonlarca video mevcut. Eğer bu yazıyı okuduktan sonra actiysan olacak diye düşünme çünkü bu sefer windows güvenlik duvarına takılacaksın. İstersen kapat ancak ben sana kapatma derim çünkü en iyi koruma olan MSecurity ile daha güvende olursun ek ayarlarından 25565 TCP portunu dinleme ve yayınlamaya alıp işleri yoluna koyabilirsin...
beleş sunuculardan Oyun sunucusu acamazsınyorumun için teşekkürler dostum ancak oyunculara port dan yayın yaptırma meselesini nasıl çözeceğimi anlatırmısın
Böyle bir şey yok. Lütfen uydurma yorumlar yapıp da insanları karıştırmabeleş sunuculardan Oyun sunucusu acamazsın
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.