Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

Yapay Zeka ile Fotoğraf Oluşturun

Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
Yapay zeka ve makine öğrenimi üzerinde çalışan Nvidia, GauGAN uygulaması ile kullanıcıların fotoğraf çıkarmasını sağlıyor. Henüz geliştirme aşamasında olan uygulama, şu anda internet üzerinde herkes tarafından denenmektedir.
GauGAN Nedir?
GauGAN, Nvidia tarafından geliştirilen bir yapay zeka destekli yazılımdır. Amacı, insanların gerçekçi fotoğraflar üretmesini sağlamaktır. Nvidia, bu konu üzerinde son yıllarda birçok çalışma yapmış bulunmakta ve bunları kullanıcılara duyurarak kullanıcılarında denemesini sağlamaktadır. GauGAN, birçok araç ile çizim yaparak bu çizimi gerçekçi fotoğraflara dönüştüren bir yazılımdır. Amacınız, ne çizdiğinizi belirtmek. Sol tarafta çiziyor, sağ tarafta ise çizdiğinizi görüyorsunuz. Örneğin bir gökyüzü ve orman belirlediniz. Ormana yol yapıp ormandan yol geçmesini sağlayabiliyorsunuz.
5237
GauGAN Nasıl Kullanılır?
GauGAN, üzerinden şu anda demo olarak kullanılabilmektedir. Tek yapmanız gereken sol sekmede istediğiniz malzemeyi seçip yanındaki araçlardan ne yapmak istediğinizi belirlemek ve sonrasında sol tarafta çiziminizi yapmaktır. Sağ tarafı güncellemek için ortadaki butona basmalısınız. Alt kısımdaki fotoğraflar ile de farklı yerler belirleyebilirsiniz.
 
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yasaklandı
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
914
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
449
Puanları
825
Discord
Tesekkurler
 
Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord

Üst