Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Yardımınız Lazım

Mustafakemalfaz

Yeni bir Steve doğdu!
Aternosdan server açtım açtığım serverde zombiler pigmanlar kaplumbağa yumurtasını algılamıyor ne yapmalaıyım bilen var mı farmını düzgünce kurdum ve şu videodan yararlandım :
Aynısnı yaptım singlede çalıştı fakat aternosdaki serverimde çalışmıyor. Üzerinde block falan yok açık alanda tekrar denedim fakat hiçbir şekilde çalışmadı. Kafayı yiyeceğim yardımınız lazım.

Yusuf0nline

Elite madenci.
Bazen farmlar ve sistemler serverlarda çalışmıyor. Hatta tüm farmlarda bir sorun oluşuyor, mob ve şeker kamışı kaktüs fark etmez farmlarda dahil. Konu üzerinde çalışıp tekrar döneceğim.

Mustafakemalfaz

Yeni bir Steve doğdu!
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bazen diyorsunuz fakat bu farmın hiçbir zaman çalıştığını maalesef göremedim :( Luser bir serverde oynuyor ve serverde çalışıyor. Singleplayer'de denediğimde çalıştı zaten bu farm. Fakat Aternos sunucusunda çalışmıyor. Bir ayarı olmalı bunun.

Yusuf0nline

Elite madenci.
Bazen derken bazı sunucularda demek istedim ve evet kendi sunucumda'da bu sorunu yaşıyorum düzeltmek için çalışıyorum destek talebi
'de açtım

Mustafakemalfaz

Yeni bir Steve doğdu!
Destek talebi linkini atabilir misin bulamadımda. Forumdan konu açabildim sadece derdimi anlattım ingilizce. Daha deminde sunucu çöktü. Umarım bu sorun düzelir boşuna yaptım sanırsam çok üzülürüm ve acilen altına ihtiyacım var. Geçip gamemode ile allmak hiç eğlenceli değil.

MısırCarft

Yeni bir Steve doğdu!
Aternosdan server açtım açtığım serverde zombiler pigmanlar kaplumbağa yumurtasını algılamıyor ne yapmalaıyım bilen var mı farmını düzgünce kurdum ve şu videodan yararlandım :
Aynısnı yaptım singlede çalıştı fakat aternosdaki serverimde çalışmıyor. Üzerinde block falan yok açık alanda tekrar denedim fakat hiçbir şekilde çalışmadı. Kafayı yiyeceğim yardımınız lazım.
hm

Üst Alt