Atalente
Yeni bir Steve doğdu!
Konu tasarımı klasik
Konu tasarımı klasik
[/QU
Teşekkür ederiz. Harita özel olarak alındı. Konu tasarımı özel olarak yaptırıldı. Sistemleri geliştirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca sunucunun sitesi var fakat koyma gereği duymadım.Merhaba öncelikle şunu söylemeliyim sadeliği sevdiğimden mi yoksa harita güzel olduğu için bilemiyorum ancak haritalar çok hoşuma gitti, konu tasarımı da güzel ama sunucu hakkında daha detaylı fotoğraflar ve bilgi verilmeliydi şu haliyle bana bir arkadaş gelse GarzoNW diye bir sununucu var duydun mu demesinden farksız konun içeriği bunun dışında sunucuda bulunan sistemler biraz daha gelişmeli ve kendine ait sistemler oluşturulmalı ayrıca bir öneri de vermek gerekirse bir web sitesi alsanız iyi olur onun dışında gayet güzel bir sunucu umarım diğer sunuculara nazaran bir fark koya bilirsiniz, bol şanslar.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.