Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Yeni Bir Minecraft website scripti

Kachiwia

Elite madenci.
Merhaba yeni bir website scripti yapıyoruz bunun hakkında sizlerden öneri almak istiyorum piyasadaki scriptlerden farklı olması icin ne yapsak hoş ve kaliteli olur önerilerinizi bekliyorum altta mobil ve pc görünüm mevcuttur.
1746190941567.png
1746190951616.png

Admin

@MinecraftTR
Site Sahibi
Admin
En iyi cevaplar
1
Tüm sunuculara mı hizmet verecek sadece kendi sunucunuz için mi yapıyorsunuz?

Kachiwia

Elite madenci.
Tüm sunuculara mı hizmet verecek sadece kendi sunucunuz için mi yapıyorsunuz?
normalde kendimize özel yapıyorduk ben aktif olarak minexon kullanıyorum baya uzun süredir bu destek olayları cok canımı sıktı lisans patlaması vs böyle bir karar aldık sonra dedik bu şahıslar bu ilgisizlikle bunu becerebiliyorsa biz scriptimizi farklı yapıp daha cok ilgi görebiliriz dedik ve başladık suan örnektekiler gibi önerilere göre yapacagız mesela oyundan siteye ticket açabiliyorsun, oyundaki itemlerini sitede pazar kısmından kredi mantıgıyla satabiliyorsun ve birçok özellik istiyoruz oyüzden de forumlarda konu açıp öneri arıyorum

BloodyX

Seçkin madenci.
Topluluk Yöneticisi
En iyi cevaplar
2
Sana bir kaç öneri.

Oyuncu Blogları / Hikayeleri

• Her oyuncu kendi Minecraft macerasını blog olarak yazabilir.
  • “En güzel yapımım”, “Sunucuda ilk günüm” gibi yazılarla site içeriği zenginleşir.

Craft Rehberi / Wiki

• Kendi sunucuna özel craft tarifleri varsa (CustomItems), bunlar için mini bir wiki oluştur.
  • Kullanıcılar katkı yapabilir; topluluk içeriği oluşur.

Sunucu Güncelleme Anlık Takip Paneli

• Geliştirici olarak senin yaptığın teknik güncellemeler siteye düşer.
  • Bir changelog paneli, sürüm notları, neyin düzeltildiği gibi bilgiler verilir.

Yapay Zekâ Destekli Asistan (Web içinde)
  • Oyuncular “hangi kit bana uygun?”, “nasıl gelişirim?”, “en iyi para kasma yolu ne?” gibi sorular sorar.
  • ChatGPT benzeri bir asistanla Minecraft içeriği özelinde yanıtlar verilir.
  • Eğlenceli hale getir: "NoobGPT – Sadece taş devrinde kalmış oyuncular için tavsiye verir" gibi komik varyasyonlar.

Kachiwia

Elite madenci.
Sana bir kaç öneri.

Oyuncu Blogları / Hikayeleri

• Her oyuncu kendi Minecraft macerasını blog olarak yazabilir.
  • “En güzel yapımım”, “Sunucuda ilk günüm” gibi yazılarla site içeriği zenginleşir.

Craft Rehberi / Wiki

• Kendi sunucuna özel craft tarifleri varsa (CustomItems), bunlar için mini bir wiki oluştur.
  • Kullanıcılar katkı yapabilir; topluluk içeriği oluşur.

Sunucu Güncelleme Anlık Takip Paneli

• Geliştirici olarak senin yaptığın teknik güncellemeler siteye düşer.
  • Bir changelog paneli, sürüm notları, neyin düzeltildiği gibi bilgiler verilir.

Yapay Zekâ Destekli Asistan (Web içinde)
  • Oyuncular “hangi kit bana uygun?”, “nasıl gelişirim?”, “en iyi para kasma yolu ne?” gibi sorular sorar.
  • ChatGPT benzeri bir asistanla Minecraft içeriği özelinde yanıtlar verilir.
  • Eğlenceli hale getir: "NoobGPT – Sadece taş devrinde kalmış oyuncular için tavsiye verir" gibi komik varyasyonlar.

blog kısmı mantıklı başka önerisi olan yazabilir