Kachiwia
Elite madenci.
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
normalde kendimize özel yapıyorduk ben aktif olarak minexon kullanıyorum baya uzun süredir bu destek olayları cok canımı sıktı lisans patlaması vs böyle bir karar aldık sonra dedik bu şahıslar bu ilgisizlikle bunu becerebiliyorsa biz scriptimizi farklı yapıp daha cok ilgi görebiliriz dedik ve başladık suan örnektekiler gibi önerilere göre yapacagız mesela oyundan siteye ticket açabiliyorsun, oyundaki itemlerini sitede pazar kısmından kredi mantıgıyla satabiliyorsun ve birçok özellik istiyoruz oyüzden de forumlarda konu açıp öneri arıyorumTüm sunuculara mı hizmet verecek sadece kendi sunucunuz için mi yapıyorsunuz?
Sana bir kaç öneri.
Oyuncu Blogları / Hikayeleri
- Her oyuncu kendi Minecraft macerasını blog olarak yazabilir.
- “En güzel yapımım”, “Sunucuda ilk günüm” gibi yazılarla site içeriği zenginleşir.
Craft Rehberi / Wiki
- Kendi sunucuna özel craft tarifleri varsa (CustomItems), bunlar için mini bir wiki oluştur.
- Kullanıcılar katkı yapabilir; topluluk içeriği oluşur.
Sunucu Güncelleme Anlık Takip Paneli
- Geliştirici olarak senin yaptığın teknik güncellemeler siteye düşer.
- Bir changelog paneli, sürüm notları, neyin düzeltildiği gibi bilgiler verilir.
Yapay Zekâ Destekli Asistan (Web içinde)
- Oyuncular “hangi kit bana uygun?”, “nasıl gelişirim?”, “en iyi para kasma yolu ne?” gibi sorular sorar.
- ChatGPT benzeri bir asistanla Minecraft içeriği özelinde yanıtlar verilir.
- Eğlenceli hale getir: "NoobGPT – Sadece taş devrinde kalmış oyuncular için tavsiye verir" gibi komik varyasyonlar.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.