Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Yeni bir sunucu açacağım ve mimar gerekiyor.

Ulaş

Seçkin madenci.
Web Sitesi
www.ulasdemirci.com
Merhaba dostlar, yeni bir 1.13.2 survival (Hayatta Kalma) sunucusu açacağım ve bu sunucuyu 2015'i yad etmek amacıyla açmayı düşünüyorum, yenilikleri ve nostaljiyi harmanlayıp güzel bir oynanış sunma amacım var.

Bu yolda bana yardımcı olabilecek takım arkadaşları arıyorum, sunucu yapım aşamasında olduğu için gönüllü olarak harita ve yapılar yapacak olan Mimarlara ihtiyacım var.

Bana ulaşmak için;
Discord: Ulaş#6199
Mail: minecraft@ulasdemirci.com
yahut bu konunun altına mesaj atıp beni etiketleyerek iletişime geçebilirsiniz.

Önemli: Mimar arkadaşlara sunucu içerisinde etkin bir yetki verilmeyip şu an için localde çalışmaları istenecek, ilerleyen zamanlarda sunucu açıldığında alt bir mimari sunucusunda op verilecektir. Yani oyuncuların olduğu bir sunucuda mimar görülmeyecek hava atmak için bir fırsat değil işi önemseyecek arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim.

EDİT: Sunucu adı belli değil o nedenle fikir vermek isteyenlerde güzel bir isim önerebilirler.

Son düzenleme:

Starmade

Seçkin madenci.
Ben Olabilirdim ama orjinal Minecraft olmadığı için gelemeyeceğim.

Starmade

Seçkin madenci.
Discord Hesabımı Devre dışı bıraktılar E-posta gönderdim cevap yok maalesef gelemeyeceğim.

Yeni Mesajlar