Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba dostlar, yeni bir 1.13.2 survival (Hayatta Kalma) sunucusu açacağım ve bu sunucuyu 2015'i yad etmek amacıyla açmayı düşünüyorum, yenilikleri ve nostaljiyi harmanlayıp güzel bir oynanış sunma amacım var.
Bu yolda bana yardımcı olabilecek takım arkadaşları arıyorum, sunucu yapım aşamasında olduğu için gönüllü olarak harita ve yapılar yapacak olan Mimarlara ihtiyacım var.
Bana ulaşmak için;
Discord: Ulaş#6199
Mail: minecraft@ulasdemirci.com
yahut bu konunun altına mesaj atıp beni etiketleyerek iletişime geçebilirsiniz.
Önemli: Mimar arkadaşlara sunucu içerisinde etkin bir yetki verilmeyip şu an için localde çalışmaları istenecek, ilerleyen zamanlarda sunucu açıldığında alt bir mimari sunucusunda op verilecektir. Yani oyuncuların olduğu bir sunucuda mimar görülmeyecek hava atmak için bir fırsat değil işi önemseyecek arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim.
EDİT: Sunucu adı belli değil o nedenle fikir vermek isteyenlerde güzel bir isim önerebilirler.
Bu yolda bana yardımcı olabilecek takım arkadaşları arıyorum, sunucu yapım aşamasında olduğu için gönüllü olarak harita ve yapılar yapacak olan Mimarlara ihtiyacım var.
Bana ulaşmak için;
Discord: Ulaş#6199
Mail: minecraft@ulasdemirci.com
yahut bu konunun altına mesaj atıp beni etiketleyerek iletişime geçebilirsiniz.
Önemli: Mimar arkadaşlara sunucu içerisinde etkin bir yetki verilmeyip şu an için localde çalışmaları istenecek, ilerleyen zamanlarda sunucu açıldığında alt bir mimari sunucusunda op verilecektir. Yani oyuncuların olduğu bir sunucuda mimar görülmeyecek hava atmak için bir fırsat değil işi önemseyecek arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim.
EDİT: Sunucu adı belli değil o nedenle fikir vermek isteyenlerde güzel bir isim önerebilirler.
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ben Olabilirdim ama orjinal Minecraft olmadığı için gelemeyeceğim.
Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
Orjinal minecraft'a gerek yok sunucu crack olacak.Ben Olabilirdim ama orjinal Minecraft olmadığı için gelemeyeceğim.
Katılmak isterseniz için discord üzerinden bir çalışmanızı göndermeniz yeterli olacak.
Discord Hesabımı Devre dışı bıraktılar E-posta gönderdim cevap yok maalesef gelemeyeceğim.
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Sunucu ismi olarak RyseCraft, SpaceCraft, IczzyCraft,
Aklıma bu 3 isim geldi
Aklıma bu 3 isim geldi
Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
Konu Güncel!
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.