Şu mesajımda zaten belirtmiştim çözümü ama link atıp "buyrun beyler çözüm bu up up please yayın" demediğim sürece boş konuşuyorum bir şey yaptığım yok oluyor sonra
O sizin destek elemanlarınızın problemiymiş artık ne yapalım
Ben burada bilgi veriyorum öneri de yaptım yukarıda var. Ortada zaten bin bir türlü çözüm fix eklentisi var fakat insanlar hala acaba kim çıkıpta türk yerli malı crash fix diye eklenti yazıp paylaşacak, oradan prim kasacak diye bekliyor.
"o tek iyilikte seni bin beladan korur" bu tür hikayelere inanmıyorum kusura bakma.
Bu kitap NBT olayı çok eski bu arada yeni değil, haberiniz olsun. 8-10 tane fix eklentisi görmüşümdür bununla alakalı, örnek vereyim işte BookNBTFix, BookPacketFix tarzı eklentiler. UnioAntiCrash'da zamanında her sunucu da olan bir eklenti olduğu için tüm crash engelleyicilerini bir eklentiye toplamaya başlayarak iyi iş yapmış diyebilirim. Bir sürü ayrı ayrı eklenti olunca insanların kafası karışıyor herhalde çünkü her şeyin fix eklentisi var zaten sadece araştırmanız lazım illa insanların "alın beyler çözüm bu" diyerek önünüze sürmesini beklemeyin.