Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

AtalenteMC.bth.st | 2. SEZON! ULTRAOPSKYBLOCK | TÜRKİYE'NİN EN KOLAY SKYBLOCK SUNUCUSU! | KAPANMA RİSKİ YOK! | 4 AYDIR AÇIK | 10GB RAM | +30 ONLİNE

Sunucuya geldin mi

• Evet

Kullanılan: 4 44.4%
  • Hayır

Kullanılan: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9

Marcbook6

Yeni bir Steve doğdu!
》AtalenteMC OpSkyBlock | OpFaction 》Rehber alımları... 》YouTuber Alımları
》Site
》Daha birçok özellikler için sunucuya gelip göz atabilirsin.
Sürüm: 1.8 - 1.8.8
Slot: Sınırsız
Ram: 8 GB
Ip: AtalenteMC.bth.st
Discord:

Tanıtım Videomuz
Ekli dosyayı görüntüle 3359
bu tasarimi ben yaptıgımı hatirliyorum .d

Eness_

Seçkin madenci.
Sunucuda sistem olarak pek sunucuya has sistemler göremedim genel olarak klasik sitemler , konu tasarımı biraz zayıf kalmış , builder başarılı :) Başarılar Dilerim

Asrin

Seçkin madenci.
Sunucu sistemleri klasik olmuş mapler güzel ama f1 yada shader ile çekilse daha güzel olabilirdi ve paketiniz güzel renkleri hoşuma gitti ama bazı eklentiler alıntı ama sistem olarak kesin gelişmeniz lazım ve biraz daha saygılı olsanız güzel olur oyunculara karşı ve konu tasarımınızda alıntı değiştirmeniz lazım ! Başarılar.

Atalente

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
AtalenteMC.pw
Sunucu sistemleri klasik olmuş mapler güzel ama f1 yada shader ile çekilse daha güzel olabilirdi ve paketiniz güzel renkleri hoşuma gitti ama bazı eklentiler alıntı ama sistem olarak kesin gelişmeniz lazım ve biraz daha saygılı olsanız güzel olur oyunculara karşı ve konu tasarımınızda alıntı değiştirmeniz lazım ! Başarılar.
Yeni sunucu içi fotoğraflar eklenecek konu tasarımı bügün yenisi eklenecek. Teşekkürler değerli yorumun İçin.

Yeni Mesajlar