Atalente
Yeni bir Steve doğdu!
Pek uğraşmadım onun için teşekkürler değerli yorumun için.Konu Tasarımı Düzeltilebilir.
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Pek uğraşmadım onun için teşekkürler değerli yorumun için.Konu Tasarımı Düzeltilebilir.
bu tasarimi ben yaptıgımı hatirliyorum .d》AtalenteMC OpSkyBlock | OpFaction 》Rehber alımları... 》YouTuber Alımları
》SiteZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
》Daha birçok özellikler için sunucuya gelip göz atabilirsin.
Sürüm: 1.8 - 1.8.8
Slot: Sınırsız
Ram: 8 GB
Ip: AtalenteMC.bth.st
Discord:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Tanıtım Videomuz
Ekli dosyayı görüntüle 3359
Sen yapmadın ama neysebu tasarimi ben yaptıgımı hatirliyorum .d
Teşekkürler değerli yorumun için.10 NUMARA 5 YILDIZ
değerli yorumun için teşekkürler.Sunucuda sistem olarak pek sunucuya has sistemler göremedim genel olarak klasik sitemler , konu tasarımı biraz zayıf kalmış , builder başarılıBaşarılar Dilerim
Yeni sunucu içi fotoğraflar eklenecek konu tasarımı bügün yenisi eklenecek. Teşekkürler değerli yorumun İçin.Sunucu sistemleri klasik olmuş mapler güzel ama f1 yada shader ile çekilse daha güzel olabilirdi ve paketiniz güzel renkleri hoşuma gitti ama bazı eklentiler alıntı ama sistem olarak kesin gelişmeniz lazım ve biraz daha saygılı olsanız güzel olur oyunculara karşı ve konu tasarımınızda alıntı değiştirmeniz lazım ! Başarılar.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.