Sol Banner
Sağ Banner

Batihost Yönetim Paneli - Neler eklenmeli, neler yapılabilmeli, fikirler, tartışmalar

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babadagi

Who let the dogs out!
Kurumsal Üye
Onaylı Hosting
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
batihost.com
Selam,

Kiminin çok sevdiği, kiminin lan bu ne, böyle yönetim panelimi olur dediği yönetim panelimiz ile ilgili istekleriniz varsa bize buradan bildirebilirsiniz.

programın otomatik masaüstünüze açılan dosyasını indirebilirsiniz, yok rar paketi lazım derseniz onuda indirin.

otomatik açılan sürümünü dışında hiç bir sitede kullanılmadığından anti virüs programları ve microsoft smart screen uyarı vererek çalıştırmaya bilir.
programa ait virüs total adresi buradadır, kontrol edebilirsiniz veya yinede güvenmiyorsanız indirip kendiniz virüs total ile kontrol edebilirsiniz.
program batihost.com ve destek.batihost.com adresleri dışında hiç bir siteyle iletişim kurmaz.

programı alıp, kullanmak serbest, batihost müşterisi olmanıza gerek yok.

programla ilgili kullanım videosu çeken ilk 3 kişiye 25 TL batihost kredisi hediye. Yalnız güzel videolar olsun, abidik gubidik videoları göndermeyin rica ederim.

Minecraft Yönetim Paneli_2018-08-02_14-43-48.png

eklenenecekler yapılacaklar listesi :

1. program içine basit bir http server eklenecek, programın çalıştığı makinenin ip adresine girildiğinde basit bir web sayfasında sunucu ile ilgili basit bilgiler verilecek. belli zamanlarda refresh edilecek, şerrefsizlere karşı küçük bir koruma mekanizması koyulacak. şifreyle girildiğinde kullanıcı sunucusunu kapatıp, açabilecek, consol bilgilerini görebilecek. (teşekkürler babadagi)

Son düzenleme:

BayMiner

Seçkin madenci.
Bu program amatör oyuncular için ve benimde bir sunucum olsun diyenler için gayet güzel bir program. Bir çok şeyi kolaylaştırıyor, bizede bir çok şeyde yardımcı oluyor.

vicdum

Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Sunucuyu yeniden kurarken ftp kurulsun mu biz seçebiliriz, hazır paketlerin yanına internetteki hazır haritalardan bir derleme de eklenebilir, bazı sorunlar için yardım sayfalarına kısayol eklenebilir, simetri hastaları için kutular hizalanabilir, sunucuya belirli aralıklarla komut gönderebilir, Linux için bir versiyonu çıkabilir.
Uygun vaktim olursa da umarım bir tanıtım da çekerim.

LifeMCServer

Yeni bir Steve doğdu!
Bir sakıncası yok ise hangi dil ile yapıldığını öğrene bilir miyim?

babadagi

Who let the dogs out!
Kurumsal Üye
Onaylı Hosting
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
batihost.com
built with vb.net

hatta sanırım son sürümde debug olarak derledim, release 'e geçirmedim.
gerekli tool'lar la incik cincik edilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...