Sol Banner
Sağ Banner

Bedava server açmam gerekiyor

PukovniK52

Yeni bir Steve doğdu!
Kardeşim bence bu işlere girmeni tavsiye etmem. Çünkü ücretsiz bir yerden server almak imkansız. Alınsa bile 1 2 saat sonra kapanıyor. Hadi buldun diyelim onada plugin yükleme erişimin olmaz. Yaşın ilerleyene kadar sana derim ki youtube da minecraft ile ilgili sunucu nasıl açılır, nereden açılır yada nasıl paket yapılır tarzı izleyebilirsin. Ama açmak istiyorsan sana kalmış tabi bu benim ön görüşüm.

ErBuSlayer

Sen, sen ol kimseye güvenme.
Kardeşim bence bu işlere girmeni tavsiye etmem. Çünkü ücretsiz bir yerden server almak imkansız. Alınsa bile 1 2 saat sonra kapanıyor. Hadi buldun diyelim onada plugin yükleme erişimin olmaz. Yaşın ilerleyene kadar sana derim ki youtube da minecraft ile ilgili sunucu nasıl açılır, nereden açılır yada nasıl paket yapılır tarzı izleyebilirsin. Ama açmak istiyorsan sana kalmış tabi bu benim ön görüşüm.

Arkadaşımızın Dediği Gibi Bedava Sunucu Açmanı Bende Tavsiye Etmem Zaten Açsan Bile O Sunucu Neredeyse 100- 200 Ping Görür ve Oyuncuların Rahat Oynayacağı Bir Sunucu Olmaz Sunucu Kiralamaktan Başka Çare Yok

BaRaNz

Hi Guys!
Merhabalar Benim plugin paketi yükleyebileceğim bir bedava server kurmak istiyorum bütçem çok iyi değilde yaşım 12 ve annemler izin vermiyor ayrıca bana kuracaklar veya aternos serverpro harici bir site lazım yani harbiden bedava plugin paketi skript vb yükleyebildiğim bir server şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ayrıca sunucusunda kurucu vb alımı olanlar lütfen bana ulaşsın rehber hariç sağolun!.:D:oops::poop:
bence local Host la Kur Bir tane Deneme Amaçlı Pluginlerini Ayarla Skriptlerini Ayarla SUnucuyu Ayarla Sonra Batihosttan Makine Al Ona Kur Bedava Sunucu senin İşine Yaramaz :\
Büyüyene Kadar Kendini Geliştir Sonra Uzman Olursun Zaten Güzel Bir Sunucu Açmış Olursun

Alqn

Zzz
scalacube diye bi site var bak 3 saatlik veriyodu bitince new hesp açarsın

Starmade

Seçkin madenci.
Bedava Server açmak kolay birşey değil.

Timberlock

Yeni bir Steve doğdu!
FreeMc var 2 gb ramli 70 ping ama bazen sunucuları çöküyor

Starmade

Seçkin madenci.
2 gb Batihostun kendi sunucularını hem destekliyor hemde lag yabmiyer