yada aternos ta pl ayarlamama yardım edermisin?
Temiz işte bunlarla gelinbedava sunucu açacağım sonra oradan vip satıp gelir elde edeceğim. olum çok zeki lan bizim bu millet. localhost'dan başka şansın yok. kimse sana dedesinin hayrına sunucu vermez. içine reklam koyar, kısıtlama yapar. localhosta kur. pluginlerini ayarla. sonra batihost'dan al, aktar. rahat et.
Ziyaaserver proda ftpye erişiliyor diye biliyorum, bir ara serveromat diye bir sitede bug yapıp adamların makinelerini kapatmıştımbirde yanlışlıkla sunucuya 6 gb ram verip ebediyen açık bıraktırmıştım xD
server pro da ftpye erişilip bug yapılabilir dediğim gibi
Bedava Server açmak kolay birşey değil.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.