Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Öyle gözüküyorMerhabalar,
zamanında Keyubu'dan alışveriş yapmıştım, memnun kalmıştım aslında. Fakat sanırım biraz değişmişler, destek konusunda gayet ilgililerdi eskiden..
Zamanında makinemi benden habersiz kapatıp, destek talebinden sorduğumda ve sitem ettiğimde çok ters cevaplar vermişlerdi.
Sonrasında, i7 dedicated almıştım, xeon vermişlerdi. Sonradan durumu farkedip sorduğumda ise daha performanslı olacağı için yaptık demişlerdi, yine sitem ettiğimde ise bizden bir daha alışveriş yapmayın diyip hiçbir şekilde iade vs. geçmemişlerdi.
Kısaca keyubuyu önermiyorum.
Yaklaşık 2 senedirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.ile çalışıyorum ve gayet memnunum, tavsiye ederim.
İyi forumlar dilerim.
Ne konusunda sponsorluk arıyorsunuz ?Geçmiş olsun sizde isterseniz şikayet vara şikayet açın isterseniz ben açtım onay bekliyorum.
+ Batihost sponsor olmuyor sordum![]()
Ne konusunda sponsorluk arıyorsunuz ?
Anladım kolay elsin umarım aradığınız desteği bulursunuz.Şu şekilde Bir oyun üzerinde makine olarak 10 8 gb arası makine sponsoru arıyoruz eğer isterlerse yarısını da ödeye bilirim ve karşılığında discord özel kanal rol ve sunucu içinde berilli yerlere isim koyacağım ve sitemize
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.