Sol Banner
Sağ Banner

Konu tasarımım nasıl olmuş?

SelimAkoguz

Seçkin madenci.
Web Sitesi
minecraftserver.com.tr
Bu şuana kadar yaptığım üçüncü konu tasarımı arkadaşlar. Sizce nasıl olmuş?
Arkadaşlar konu tasarımında kullandığım çizgiler var ya onu başka bir konu tasarımından aldım, internette ne diye aratarak o tarz çizgileri bulabilirim veya nasıl yapabilirim?
Örnek:
1633356562454.png
Konu tasarımı:
1.png

morph

Elite madenci.
Web Sitesi
www.poyrazbariskan.com
Sade olması çok güzel olmuş, sadece ilk yerdeki gri büyük sunucu adı yerine png şekilde sunucu logosunu koyabilirsin. Çok güzel olmuş eline sağlık. :mc_388-0:

Jik0

Seçkin madenci.
Fazla renk parlamaları olmaması hoş olmuş. Zaten çoğu sunucu reklamların'da sade olması daha dikkat çekici oluyor.

morph

Elite madenci.
Web Sitesi
www.poyrazbariskan.com
Fazla renk parlamaları olmaması hoş olmuş. Zaten çoğu sunucu reklamların'da sade olması daha dikkat çekici oluyor.
Çok doğru, nedense son zamanlardaki sunucular konu tasarımlarını çok dolu yapıyorlar yani boş bir pixel bile bırakmıyorlar, bu da çok karışık ve kötü gözükmesine yol açıyor.

Son düzenleme:

SelimAkoguz

Seçkin madenci.
Web Sitesi
minecraftserver.com.tr
Sade olması çok güzel olmuş, sadece ilk yerdeki gri büyük sunucu adı yerine png şekilde sunucu logosunu koyabilirsin. Çok güzel olmuş eline sağlık. :mc_388-0:
Eğer ki bir gün bunu satacak olursam veya başka tasarımlar satacak olursam yazı stilini değiştirme, arka plan değiştirme gibi istekleri müşteri için yaparım güzel yorumun için teşekkürler :)
Sade ve güzel gözüküyor. Sadece font biraz büyük kaçmış gibi. Başarılar
Ben büyük daha çok sevdiğim için öyle yapmıştım :D Güzel yorumun için teşekkür ederim :)
Güzel yorumun için teşekkür ederim :)

Arkadaşlar sizce bu tarz ve bu kaliteyi geçmeyen tasarımlarımı satabilir miyim? Satılabilecek potansiyel var mı yoksa bedavaya verilecek tasarımlardan mı?

Jik0

Seçkin madenci.
Eğer ki bir gün bunu satacak olursam veya başka tasarımlar satacak olursam yazı stilini değiştirme, arka plan değiştirme gibi istekleri müşteri için yaparım güzel yorumun için teşekkürler :)

Ben büyük daha çok sevdiğim için öyle yapmıştım :D Güzel yorumun için teşekkür ederim :)

Güzel yorumun için teşekkür ederim :)

Arkadaşlar sizce bu tarz ve bu kaliteyi geçmeyen tasarımlarımı satabilir miyim? Satılabilecek potansiyel var mı yoksa bedavaya verilecek tasarımlardan mı?
Şuan ki yaptığın tasarımlar bedavaya verilecek tasarımlar. Kendini biraz daha geliştirip daha güzel şeyler yaparsan , tabi ki bunları satabilirsin.